USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У луцькому дитсадку збирали гроші бійцям АТО

2 Листопада 2015 14:38
На Волині підростають патріоти. Вихованці луцького ДНЗ №32 влаштували свято осені, під час якого збирали кошти військовим — захисникам цілісності держави, - повідомляє Волинська ОДТРК.

Другий рік працівники закладу разом із батьками та вихованцями влаштовують осінній ярмарок. Його учасники демонструють різноманітні кулінарні вироби і не тільки. Кожен смаколик має ціну. Зібрані на ярмарку кошти працівники закладу віддають волонтерам, які купують необхідні для військових речі.

До свята малюки вивчили вірші й підготували танці. Все це демонстрували найвідданішим шанувальникам — батькам. Працівники дошкільного закладу найважливішим завданням вважають навчити дітей шанувати українські традиції та любити рідний край.

У 32-му садочку — дев’ятеро вихованців, батьки яких перебувають на сході країни. Спільними зусиллями діти і дорослі підтримують ці сім’ї. За три дні осіннього ярмарку вдалося зібрати 2,5 тисячі гривень. На ці гроші придбають термобілизну для бійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus