USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькому госпіталі лікуються 150 поранених

3 Вересня 2014 12:51
Реабілітацію лучан – учасників АТО, яких випишуть після лікування у військовому госпіталі, обіцяє взяти на себе міське управління охорони здоров’я.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 3 вересня.

Члени міськвиконкому запропонували звернутися до польських медиків, з якими співпрацюють луцькі колеги. Сусідів, кажуть, можна попросити допомогти військовим, які потребують серйозного складного лікування, протезування.

З такою пропозицію погодився начальник управління охорони здоров’я Федір Кошель. Він запевнив, що звернеться до поляків і попросить допомоги у складних випадках. Нині, з його слів, у військовому госпіталі лікуються 150 поранених.

Нагадаємо, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик дав доручення обласному управлінню охорони здоров’я вирішити питання з нестачею лікарняних ліжок для поранених військових і за потреби перевести їх в інші лікарні.

Федір Кошель повідомив, що в госпіталі лікується 150 військових. Поки що ними опікуються лікарі цього медзакладу. Однак, після виписки, він запевнив, міське управління, візьме на себе їх реабілітацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus