USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому парку діджеї-волонтери збирають гроші на тепловізор військовим

13 Червня 2022 23:08
90 тисяч гривень на придбання тепловізора для 59-ї окремої механізованої бригади імені Якова Гандзюка планують зібрати учасники благодійного DJ-параду, який проходить у Луцьку.

Про це розповів організатор діджей-параду Олег Ткаченко, інформує Суспільне.

За чотири концерти музиканти вже зібрали 65 тисяч гривень.

«Ми даємо якусь музичну терапію у плані відволікання від війни. Це не про танці. Діджеї залучаються навіть із Києва, також з Рівного їдуть. Просто так, щоб долучитись, пограти і зібрати гроші», – каже Олег Ткаченко.
Грають діджеї у центральному парку Луцька. Поки тривають виступи, всі охочі можуть допомогти армії фінансово.
Читати ще: У Нововолинську вихованці школи мистецтв під час концерту збирали гроші на авто для військових

Зібрані гроші діджеї передадуть у волонтерський штаб «Ангар», який вже об’єднав навколо себе чимало музикантів, акторів та діячів культури.
Екран, де під час виступів транслюють фото та відео про наслідки війни

Діджей зі столиці Ігор Ужанський розповів, що Луцьк став прикладом для інших міст, де починають організовувати ідентичні благодійні паради електронної музики.

«Якщо ми раніше грали усю попсу – російську, українську, не важливу яку, американську, R’n’B, то зараз ми будемо грати ту музику виключно, яка не є російською», – говорить музикант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus