USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

20 тонн благодійного вантажу для 51 бригади їде з Ковеля на Схід

5 Червня 2014 17:45
20 тонн благодійного вантажу відправлять військовим на Схід України. Таку допомогу для бійців ЗСУ, які служать у волинській 51-й механізованій бригаді, зібрали сільські та селищні ради Ковельського району.

Про це повідомляє "Про Ковель".

Сьогодні двадцятитонна машина з продуктами харчування, товарами промислової групи, засобами особистої гігієни в супроводі головного спеціаліста з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи апарату Ковельської райдержадміністрації Сергієм Мацюком поїде в Миколаївську область на військовий полігон, де нині підвищують свій воєнний вишкіл бійці 51-ї бригади. Нагадаємо, попередньо бригада перебувала в Донецькій області під Волновахою, де в результаті обстрілу колони загинуло аж 17 бійців, серед них і сержант Олександр Артемук із Ковеля.

Допомогу для нацгвардайців збирали всією громадою. Більше двох десятків сільських та селищних рад завантажили доверху КАМАЗи мішками з картоплею, буряком, морквою, цибулею, упаковками круп, консервами тощо, підприємці подбали про прилади для бриття, засоби особистої гігієни, за кошти селян закупили олію, шкарпетки, чай, а депутати райради і освітяни скинулися на два електрогенератори. І ось все це добро привезли на задній двір Ковельського Будинку Рад, де на гуманітарний

вантаж вже чекала великовагова фура, яку надав підприємець, депутат Волинської обласної ради Віктор Козак. Вона й доставить допомогу хлопцям на Миколаївський полігон. До благодійної справи долучилися й медики Ковельського МТМО. Вони придбали ліки, бронежилети та електрогенератор. Також стало відомо, що бійці 51-ї механізованої бригади дуже попросили земляків передати їм полотна держаного прапора, яких там вкрай не вистачає. Їхнє прохання виконали.

Окрім того, за кілька днів, цього разу вже на Донеччину, поїде ще одна фура з продуктами харчування від щедрих селян Ковельського району. Наразі вирішується питання, хто супроводжуватиме машину.

Нагадаємо, раніше солдатам 51-бригади закупили бронежилети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
я Показати IP 5 Червня 2014 18:01
Дай Бог, чтобы все дошло по назначению!
Дончанин до я Показати IP 5 Червня 2014 18:06
А почему бы ребят просто не вернуть домой и распустить? Кто против этого?
Valik Показати IP 5 Червня 2014 18:38
І нащо таке розголошувати що поїхали передачки на схід,хочете щоб їх відібрали по дорозі сепаратисти?Для чого ця реклама не зрозуміло.....
медсестра до Valik Показати IP 5 Червня 2014 18:45
це точно. дали б спочатку доїхати а потім би розказували.
Дончанин до Valik Показати IP 5 Червня 2014 20:36
Ну а теперь серьезно. Ребята стоят под Николаевом, где боевые части "сепаратистов" отсутствуют. Следовательно, если этот груз не доедет до ребят, то "сепаратистов" не нужно будет винить.
Асися Показати IP 5 Червня 2014 19:07
А у нас все через ****!
Igorock Показати IP 5 Червня 2014 22:09
Довоювалися. Сьогодні на переході біля Там - Таму бачив чоловіка у камуфляжі, який зі скринькою в руках збирав гроші для війсковослужбовців на сході, я і плакав і сміявся. Порошенко, та нагодуй ти вже своїх голодранців, а то як воювати, призиваєте то обіцяєте і догляд за сімями полеглих, і компенсації, і підвищення соцстандартів. А як до діла, то у олігархів навіть на звичайний бронежилет грошей нема.
Просто Лучанин Показати IP 6 Червня 2014 08:53
І як завжди все кудись зникне
Мама до Просто Лучанин Показати IP 7 Червня 2014 20:27
Правду кажеш. Телефоную до сина і питаю чи привезли вам з Волині бронежилети та харчі? Відповідає, ніхто ніяких бронежилетів не привозив, і не роздавав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus