USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У луцькому парку помер чоловік. Поліцію чекали понад дві години

27 Жовтня 2016 18:50
Чоловік раптово помер, присівши на люк у парку. Смерть настала у 67-річного лучанина просто на вулиці, коли чоловік рухався вулицею Грабовського.

Так, о 15:00, побачивши, що мужчина присів на люк, перехожі викликали швидку допомогу. Вони повідомили, що чоловіку раптово стало зле.

«Швидка» прибула на місце виклику і медики констатували раптову смерть.

На місце події прибули і патрульні поліцейські. Фельдшери та родичі померлого ще понад дві години чекали на слідчо-оперативну групу, яка мала прибути на місце трагедії. Тіло чоловіка накрили плівкою.

Донька померлого розповіла, що її батько двічі переніс інсульт і часто скаржився на самопочуття. І додала, що її горе примножує очікування поліції, яка не поспішала прибути на місце.
"Ми чекаємо вже дві години на слідчих!", - голосила жінка.

Тим часом, патрульний поліцейський розповів, що у місті на цю годину дуже багато подій, а слідчо-оперативна група працює за принципом пріоритету: слідчі поїхали на місце ДТП, що саме трапилася на вулиці Рівненській, в результаті якої перевернувся бус. На щастя, обійшлося без постраждалих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Перехожий Показати IP 27 Жовтня 2016 19:04
Співчуття близьким та родичам. Коли заговорили про ту нову поліцію, не можу не відписати. Бачив аварію на Рівненській. Приїхала одна патрульна машина, через деякий час ще одна. Навіщо стільки поліції? І за якими логістичними принципами вони виїзжають на виклик?! Не раз вже бачив коли до одного порушника приїзжало два а то і три екіпажі поліції
Трохи думайте Показати IP 27 Жовтня 2016 19:40
Ну ви прийміть, що багато в місті аварій, крадіжок і т.д!я думаю, що не приїхали бо були на інших викликах а не сиділи і чаї пили!а також є д*біл ні виклики, на що час також витрачають!тому думайте люди!
Лучанин до Трохи думайте Показати IP 27 Жовтня 2016 21:21
Вони просто С::куни!!! Ви правильно замітили, з великої літери. Коли Я викликав поліцію на 55-й мікрорайон, була масова бійка, так ці поліціянти зза рогу будинку виглядали та не вмішувались. Короче, поліції не має, рехформа не працює, ГАНЬБА.
А до Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2016 10:00
що ви хотіли?Якби вони втрутились в ту бійку і вломили дебілам по шиях, як вони того й заслуговують, ви б всі на другий день порозкривали ротяки і на всю країну верещали про звірства і беспредєл поліції. Хай вас захищають ті дебіли на БМВ, через яких ви в істериках на форумах бились, називаючи обдовбаних ушльопків, які могли б передавити півміста на своїй таратайці, невинними дітьми.
Пенсіонер Показати IP 27 Жовтня 2016 20:15
Для пересічних громадян важко зрозуміти різницю між патрульним автомобілем, яких багато та слідчо-оперативною групою, яких 1-2 на весь Луцьк. Патрульний поліцейський не має права оформлення серйозних подій. Така практика в усіх країнах. Приклад з кількома патрульними авто на території одній події не коректний. Навіть по тексту видно, що патрульні прибули вчасно, тому претензій до поліції загалом бути не може. На швидкій допомозі наприклад місто обслуговує з десяток екіпажів і то часом доводиться чекати. Ну зрозумійте: в одному кінці міста крадіжка - група поїхала туди, в іншому ДТП - друга група там. На наступний виклик по закінченню оформлення попереднього. Співчуваю родичам померлого, однак його не воскресиш, а на інших подіях людям ще можна допомогти. Як
Лучанин до Пенсіонер Показати IP 27 Жовтня 2016 21:24
Тоді якого милого вони збираються по три - чотири екіпажі на оформлення одного незначного дтп. Один - вміє читати, другий - говорити, третій - знає закон, четвертий - свідок???? Чи як?
Знаю Показати IP 27 Жовтня 2016 21:58
Навіть якби приїхали патрульні раніше, довелося чекати дві години, так як у медиків і поліції є таке, що після смерті, тіло повинно ще 2 год.залишатись на місці де помер
Шутник до Знаю Показати IP 27 Жовтня 2016 22:19
На случай, если тело, вдруг, встанет и расскажет подробности своей смерти?
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2016 22:24
ВН не гребують навіть смертю людини і людським горем близьких померлого, щоб тільки кинути черговий камінь в сторону нової поліції. Виконуєте замовлення?
до Знаю Показати IP 27 Жовтня 2016 22:46
Ну ти й Л*Х! У випадку знайдення трупа оперативна група повинна виїхати негайно!!! Це повязано з тим що причина смерті невстановлена та нікому невідомо чи він помер, чи йому допомогли. По твоїй логиці якби труп виявили нпвпроти держадміністрації то він повинен пролежати там дві години? Якби таке сталося ох і надерли б д*пу поліціянтам
777 Показати IP 27 Жовтня 2016 23:24
ДТП на Рівненській 17-00, людина померла в 15-00 де логіка в написаному
Працівник Показати IP 28 Жовтня 2016 09:08
Можете не сперечатися, після реформи багато хто звільнився і тому на данний час не має кому працювати. Злочинність виросла, а слідчих поменшало та й на багато. І ще поменшає за таких умов праці.
Катя до Перехожий Показати IP 28 Жовтня 2016 15:51
Довожу до відома що на місце ДТП чи щось тому подібне(виклик)..приїжає патрульна поліція,потім командир роти,а вже потім слідчо оперативна група!Так що шановні не потрібно у всьому звинувачувати патрульну поліцію.
Донька померлого. Показати IP 30 Жовтня 2016 23:14
Дуже дякую всім за співчуття .Дякую працівникам 103 за допомогу і підтримку. Дякую хлопцям з поліції які були біля нас і підтримували нас майже 5 годин .Низький вам уклін.!!!!Х очу внести трошки поправку до статті ,доречі яку я ЗАБОРОНИЛА кореспонденту писати і фото виставляти в інтернет. Слідчо оперативна група прибула не через 2 години а майже через 5. А також хочу "ВИСЛОВИТИ "подяку черговому на 102 на призвіще ЗАЄЦЬ! !!!!!!!!!!!! Бог йому судя.!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus