USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому парку пропонують альтернативу шкідливим звичкам

23 Серпня 2015 18:00
Змагання відбуваються не на традиційному спортивному майданчику біля школи чи на території спорткомплексу, а просто серед парку. Охочих позмагатися знайшлося чимало.

Перший відкритий турнір паркового волейболу на кубок міського голови стартував сьогодні, 23-го серпня, на спортмайданчику «Спартак» в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Спортсмен із Ковеля Олександр Майданець («Ірокез») розповідає, що саме такими спортивними заходами і необхідно відзначати державні свята, втім, додає спортсмен, влада не особливо турбується про спорт.

«Це чудово, що є такі гарні змагання. Щоразу, коли збираємося разом, то ми не просто спортивні конкуренти, а стаємо дружніші, тут з’являється єдність. Втім, влада не дбає про нас, бо, для прикладу, ми за свої кошти облаштовуємо спортмайданчики, в себе у Ковелі дивимося за територією, косимо траву. На це все витрачаємо чимало коштів, і все це – власна ініціатива. А хтось має це робити, щоб молодь брала з нас приклад і для них була альтернатива курінню та алкоголю», - наголошує Олександр.
Позмагатися за кращу волейбольну команду у луцький парк приїхали спортсмени з Рівненщини, Сумщини, Ковеля. Були й три місцеві команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спортсмен Показати IP 23 Серпня 2015 22:34
Дякуємо міському спорткомітету що вкотре організував для нас такі змагання. Призи супер, емоції за край. Проводьте ще такі заходи. Ми будемо брати участь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus