USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили сезон паркового волейболу

8 Червня 2015 12:00
Донедавна в обласному центрі не було жодного майданчика у належному стані для паркового волейболу. Минулого тижня у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки міста Луцька волейболісти самотужки вирішили відновити занедбаний майданчик.

Для того, щоб упорядкувати територію спортивні волонтери викосили траву, зрівняли поле, привезли та втрамбували відсів, встановили чотири лавки, пофарбували спортивні снаряди, закупили сітку і розмітку та зібрали сміття. На все про все вони потратили близько п’яти тисяч гривень.

«Ми хочемо зробити ще багато майданчиків, цей є лише початком. Для цього фактично не дуже багато й потрібно. Хтось з хлопців приніс щебінь, хтось інструменти, хтось фарбу… Разом зібралися і зробили, - розповів волейболіст команди «Олюртранс» Андрій Семенюк. - Приємно, що в такий сонячний день зібралося багато волейболістів. Такими маленькими кроками ми хочемо популяризувати волейбол і на Волині, і в Україні».
Вихідними на новому спортивному об’єкті спортсмени провели перший турнір паркового волейболу, участь у якому взяло вісім аматорських команд. Перемогу здобула команда «UA Брук».

«Змагання дуже сподобалися, а наші гравці – найвищого класу. Тут грають аматори-ветерани, школярі і студенти. Саме такі ігри на свіжому повітрі приносять найбільше задоволення. Хлопці молодці, самі зробили майданчик і тепер пожинають плоди своєї праці», - прокоментував головний суддя змагань Степан Гарбарчук.

«Волейбол – це один із демократичних і бюджетних видів спорту. Тут не потрібно витрачати багато коштів, як в інших секціях, особливо в літній період, коли погода дозволяє грати на подвір’ї. І не потрібно бути супер волейболістом, щоб просто отримувати задоволення від гри», - сказав гравець ВК «СКФ Україна» Сергій Обертас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
13 Показати IP 8 Червня 2015 12:15
Молодці. Я б і сама пограла. Цікаво чи дівчат беруть?
Учасник до 13 Показати IP 8 Червня 2015 12:32
Беруть.))) Плануемо збиратись , вівторк- четверг 18-00, неділя 11-00. З собою мати гарний настрій ))). п.с. доречі планували в турнірі зробити Мікси але як раз то і дівчат бракувало.. )))
13 Показати IP 8 Червня 2015 12:46
Ну як беруть, то треба йти))) Позитив завжди з собою ношу (в сумочці))))
бгг Показати IP 8 Червня 2015 13:28
років так 3-5 назад в бюджеті міста були передбачені кошти (120 тис. грн.) для розвитку пляжного волейболу. Де ці кошти чи їх результати?!
Учасник до бгг Показати IP 9 Червня 2015 10:16
Вони багато обіцяють і передбачають. але результат 0... нажаль.
Сокол Показати IP 8 Червня 2015 17:03
Судячи з фотографій, майданчик знаходиться біля спорткомплексу "Спартак"??? Ай, справді, можна жінкам приходити? Маю школу Галицького, заслуженого тренера України з волейболу. З великим задоволенням пограю))))
Учасник до Сокол Показати IP 9 Червня 2015 10:14
Так, майданчік знаходиться в ЦП біля "Спартака". Обмежень нема. Розклад на літо я дав. Головне настій і погода.
Любитель Показати IP 11 Грудня 2015 21:38
Але нажаль людині з віддалено від Луцька районного центру немає де пограти.. прикро що без команди шанси взяти участь у таких турнірах що проводяться у обласному центрі неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus