USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому парку з’явиться новий атракціон

7 Лютого 2018 17:33
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки планують встановити новий атракціон для малечі – «Дитячий поїзд».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 лютого.

Відповідно до ухваленого проекту рішення про розміщення пересувної тимчасової споруди на вулиці Глушець, підприємець Галина Наконечна буде опікуватися атракціоном три роки.

Члени виконкому зобов’язали власницю обов’язково укласти договір на прибирання території та вивіз сміття.

Із цього приводу начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай каже, що підприємець сумлінно підійшла до питання та оформила усі необхідні документи.

«До цього питання підійшли серйозно, оформили всі необхідні документи, що стосуються охорони праці. Навіть організували відповідне навчання для персоналу, що обслуговуватиме атракціон та визначили спеціальну дорожну розмітку, згід но з якою курсуватиме дитячий потяг», - наголосила Наталія Рибай.

Малеча зможе покататися на новому дитячому потязі з 01 квітня по 30 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маша Показати IP 7 Лютого 2018 18:22
А де той що раніше був??? Про який йдеться тут на сайті... https://www.volynnews.com/news/rest/u_tsentralnomu_parku_lutska__novyy_atraktsion_foto_video/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus