USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому районі Renault злетів з дороги та врізався в дерево, водій та пасажири у лікарні

24 Квітня 2023 10:07
Минулими вихідними у Луцькому районі трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувалися четверо людей.

Про це повідомили у преслужбі поліції Волині.

У суботу близько 23:00 години між селами Радомишль та Романівка 26-річний житель Рівненщини, керуючи автомобілем «Renault Megane», не впорався із керуванням, здійснив з’їзд на узбіччя та в’їхав в придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій автомобіля та двоє пасажирів 19-ти й 15-ти років отримали тілесні ушкодження. Двох із них госпіталізували до лікарні.

Учора близько 17:00 години в Горохові на вулиці Луцькій 54-річна лучанка, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos», наїхала на 76-річну місцеву мешканку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. У результаті автопригоди пенсіонерку із травмами госпіталізували в лікарню.
За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus