USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому районі попрощалися з Героєм В'ячеславом Жданюком

1 Лютого 2024 15:17
1 лютого у селі Лище Луцького району останню земну шану віддали Захиснику України Жданюку В'ячеславу Петровичу, який боронив нашу Батьківщину від російських загарбників. Стрілець-помічник гранатометника аеромобільного батальйону загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка на Донеччині, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Про це повідомили в Підгайцівській громаді.

В'ячеслав Жданюк народився 6 жовтня 1980 року. З дитинства проживав, навчався та працював у селі Лище. Односельці запам’ятали його як добру та щиру людину.

Віддати останню шану загиблому Герою прийшли жителі громади, представники влади, військовослужбовці, які навколішки зустрічали та проводжали траурний кортеж вулицями села.
Чин похорону військовослужбовця священнослужителі звершили у церкві Різдва Іоанна Хрестителя.
Зі всіма військовими почестями тіло Героя віддали землі у місці останнього спочинку на кладовищі села Лище.
У загиблого захисника залишились матір та сестра.

«Герой віддав найдорожче – життя за Україну і кожного з нас. Його прізвище золотими літерами навіки вписано в історію Батьківщини. Низько схиляємо голови у скорботі, шані та подяці загиблому», – лунали останні слова шани.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus