USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Тепер йому навіки 25: у селі Звірів на Волині попрощалися з Героєм Анатолієм Новаком

20 Квітня 2023 16:46
20 квітня в селі Звірів Україна прощалася зі своїм Героєм Новаком Анатолієм Васильовичем.

Тіло захисника, який загинув у бою за Батьківщину, односельчани зустрічали зі сльозами на очах, стоячи на колінах. Про це повідомили в Підгайцівській громаді.

Сотні людей з квітами прямували жалобною ходою до рідної оселі Сергія у селі Звірів, щоб віддати останню шану захиснику.

Рідні, односельчани, священнослужителі, побратими, мешканці громади спільно молилися за душу Героя, якого вбили загарбники. Він віддав найдорожче – своє молоде життя за кожного з нас.
Жалобна процесія з прапорами та духовим оркестром прямувала вулицями рідного села від будинку Анатолія до церкви Воскресіння Господнього у селі Звірів, де відспівали бійця.
Поховали Героя на місцевому кладовищі.

Анатолію Новаку було лишень 25 років.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus