USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькому районі продають будинок ветлікарні

1 Листопада 2022 23:41
У селі Дерно Луцького району виставили на продаж приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини загальною площею 63,7 квадратних метри. Будинок зведено в 1964 році. Він перебуває в аварійному стані.

Аукціон із продажу оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Про це йдеться на сайті prozorro.salе. Торги проведуть 21 листопада.

Окрім приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини, продати планують гараж площею 78 квадратів, льох площею 11,4 квадрата, хлів і склад деззасобів загальною площею 54,4 квадрата.

Будівля дільничної лікарні ветмедицини забезпечена пічним опаленням і енергопостачанням. Приміщення перебуває в аварійному стані. Гараж – в незадовільному стані. Льох і хлів – також в аварійному стані. Усі приміщення збудовано у 1964 році.
Цей лот на аукціон виставлено вперше. Стартова ціна – 379 тисяч гривень.

Нагадаємо, в селах Кремеш, Кисилин і Дорогиничі Володимирського району продають пункти ветеринарної медицини. Аукціони з продажу трьох приміщень також оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській і Волинській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus