USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому районному управлінні поліції – новий очільник

29 Квітня 2022 13:09
Сьогодні начальник поліції Волині Юрій Крошко представив тимчасового виконувача обов’язків керівника Луцького районного управління поліції. Ним став Анатолій Близнюк.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Донині понад рік очолював територіальний підрозділ Сергій Рудницький. Юрій Крошко подякував за виконану роботу поліцейському та побажав успіхів на новому місці служби – у ГУНП у Житомирській області. У свою чергу Сергій Рудницький висловив подяку колегам, представникам органів місцевого самоврядування, іншим правоохоронцям за підтримку та налагоджену взаємодію.
Керівник волинської поліції представив колективу Анатолія Близнюка, який відтепер очолюватиме райуправління. «Анатолій Близнюк досвічений співробітник органів внутрішніх справ, він перебував на керівних посадах, тому сподіваємося, що успішно впорається й тут. Зичу Анатолію Леоновичу покращити ті показники, що є нині, адже, як говорять, немає меж досконалості. Працюйте!» – зазначив Юрій Крошко.
Анатолій Близнюк наголосив, що прикладатиме максимум зусиль для успішної роботи підрозділу: «У такий нелегкий час для мене це велика відповідальність. Основні наші завдання зараз – забезпечення публічної безпеки і порядку, протидія злочинності на території Луцька та району, взаємодія з місцевою владою задля перемоги», – розповів Анатолій Леонович.
Привітали правоохоронця з призначенням на посаду міський голова Луцька Ігор Поліщук, керівник райради Олександр Омельчук, голова Луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк, начальник Луцької районної адміністрації Володимир Кец. Вони побажали поліцейському мудрості, терпіння, витримки, розуміння в новому колективі, аби виконати усі поставлені завдання, та висловили сподівання на подальшу успішну співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Назарук Роман Показати IP 29 Квітня 2022 14:24
Може цей буде нормальний і не буде шукати відмазки?
Анонім Показати IP 30 Квітня 2022 00:10
Порядний, врівноважений, справедливий, кваліфікований працівник поліції таких зараз мало! Вам колегі з Керівником пощастило!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus