USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому соборі – молебні за військових

11 Серпня 2014 16:29
«Українська Церква – з вами!» - так називається новий єпархіальний проект пастирської опіки матерів і дружин військовослужбовців, який почали реалізовувати з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Священики всієї єпархії відправлятимуть у храмах молебні для рідних військовиків, задіяних в АТО на Сході Україні. Молитимуться за їхнє здоров’я та скоре повернення переможцями. Також отці звертатимуться до матерів і дружин із душпастирським словом, спілкуватимуться з ними, з’ясовуючи, чим матеріально парафія може допомогти їхнім синам, чоловікам, з подальшою організацією надання відповідної допомоги. У кожній церкві настоятель парафії самостійно визначатиме інші деталі проекту. - про це інформують у прес-службі волинської єпархії УПЦ КП.

Проект, ідею якого подав відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії (завідувач Валерія Лесюк), стартував учора відправою молебню у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці. Його очолив владика Михаїл після недільної Божественної Літургії.

«Церква не стоїть осторонь проблем своїх вірних», - запевнив владика, розповівши учасникам богослужіння про духовну й матеріальну допомогу духовенства учасникам АТО. Відтепер священнослужителі звернуть більшу увагу на їхніх матерів і дружин, щоб ця допомога стала більш ефективною і системною.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі, зокрема, такі молебні відправлятимуть щотижня в суботу після Всенічної, приблизно о 19.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
українець Показати IP 11 Серпня 2014 16:57
розсмішили!
Анонім до українець Показати IP 11 Серпня 2014 17:03
Кого??? Тебе дурного???
Микола Показати IP 11 Серпня 2014 18:23
коментар було видалено
Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 21:20
По селах вже так давно є. Молимось разом і допомагаєм один одному. І не піаримось. Вибачте,але накипіло. А то все ніби з приказу архірея:будем те,будем се. Яка власть -така масть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus