USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Владика Михаїл здав кров для поранених у Києві

24 Лютого 2014 16:47
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, духовенство кафедрального собору Святої Трійці та деканату Луцька, сьогодні, 24 лютого, здали кров в обласній станції переливання крові (просп. Волі, 47) для постраждалих мітингувальників у Києві, - інформують у прес-службі єпархії.

Раніше представники євромайдану неодноразово закликали всіх небайдужих громадян здавати кров для важкопоранених, тому й Церква не стала осторонь.

У коментарі щодо цього владика зазначив, що це не якась спланована акція, а звичайна християнська допомога для ближніх, і закликає інших священнослужителів, мирян до подібних проявів милосердя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Svitlana Показати IP 24 Лютого 2014 16:53
ото вже піп піариться на чужому горі, бридко
Павло до Svitlana Показати IP 24 Лютого 2014 16:55
завтра покровську церкву штурмувати буде
lutchanka до Svitlana Показати IP 24 Лютого 2014 19:30
Йди і ти попіарся - хто ж забороняє!
Майдан Показати IP 24 Лютого 2014 16:59
не провокуйте....правда що в очі коле??? піариться і бере приклад зі священиків УПЦ (мп), які першими здавали і роблять свої справи на благо держави без піару!!! Слава Україні
Олеся! Показати IP 24 Лютого 2014 17:37
Хвала владиці за добру справу. Але пробачте, святий отче, хочу вас запитати. Ви закликаєте до знищення барикад, до єднання усіх мирян. То поясніть, будь ласка, від кого ви забарикадувались у святому храмі? Що це за барикади з нержавіючої сталі посередині собору? Один з ваших служителів пояснив, що такі такі "приспособлення" для хворих і немічних, аби обпертись змогли. То може краще лавки поставити? І збоку? Як думаєте? Ви ж повинні бути поряд з ближніми, а не за барикадами? Будьте праведними і правильними до кінця!
перехожий лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 21:27
вибачте, але з УПЦ (мп) він прикладу не брав, а за власним покликом, бо щойно зранку він прийшов, як під обід вже прийшла делегація з МП. а за "барикади" в соборі, то тут не треба, як на свято поприходять, що нема й де стати, і просто на голову лізуть, то думаю це виправданий крок)
Знаючий Показати IP 24 Лютого 2014 22:00
Кому ти там перехожий будеш лапшу вішати....розплющ очі...не бачив то мовчи...Міхаїл приїхав після попів з УПЦ...це підтвердять всі працівники Пункту переливання крові!!! Брехуни ви всі, бо хочете піару!!! поклик в того єпископа до грошей і до влади...а "барикади", що б не забрали все те що має, після об"єнання Церкви! Слава Україні та єдиному народу!
той, хто знає Показати IP 24 Лютого 2014 22:01
А ви знаєте, скільки фанатиків ходить у храм, які так і норовлять доторкнутися, до риз. Уявіть, що хтось лізтиме під ноги, може підбити Чашу. Люди дуже люблять бути ближче до гущі подій.
перехожий до знаючог Показати IP 24 Лютого 2014 22:11
я констатую факт сьогоднішнього дня, бо вчусь в комерційному і при "перекурах" бачив, хто в скільки заходив.
Анонім до перехожий до знаючог Показати IP 24 Лютого 2014 22:27
До відома константувальника фактів: не знаю що ти там бачив, але я як працівник, знаю, хто як приходить...чи з чистим серцем, чи для піару!!! священики УПЦ, до речі вже вдруге були сьогодні тут,і здавали кров, але це були вже інші і їх було багато, а раніше, точніше 20 лютого вони вже приходи та ще й студенти з ними були, і першими від духовенства області, зробили добру справу для Героїв Майдану!!! Дякую Богу,що є такі щирі священики з добрим серцем, які щиро допомагають іншим!!! А єпископ....прийшов і тупо пропіарився....чесно...!!! Тому знай і памятай, що куріння шкодить здоровю!!!
перехожий до Анонім Показати IP 25 Лютого 2014 00:55
кидаю) я не знав за 20 лютого, і не хотів тут розводити вибачте на слові срач. побачив коменти, і просто сказав, що бачив СЬОГОДНІ. от і все. хоча якщо з іншої сторони, піар не піар - варто сказати, що кожен, що прийшов вже молодець. хай тих 300-400 грамів з кожного піарені чи не піарені, а вони "надіюсь що не знадобляться". тут до речі цікавий факт - рівна благодійність, адже багато хто вихваляється я 10000тис дав, а я 15000тис., а тут всі рівні з кожного 250-450грамів.)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus