USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцькому ЦНАПі за день можна замінити посвідчення водія

17 Лютого 2023 16:20
У Центрі надання адміністративних послуг в місті Луцьку відновили послугу заміни водійського посвідчення.

Заміна відбувається в разі втрати, закінчення терміну дії та зміни місця реєстрації. Вартість послуги – 254 гривні адміністративного збору, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«У нас відновлено цю послугу, тому що раніше ми надавали її протягом двох років. Зараз ми її відновили на новому обладнанні, яке є дуже захищене. Ці посвідчення водія відповідають європейським стандартам. Для заміни посвідчення водія потрібні паспорт, код і посвідчення водія старого зразка», – інформувала директорка департаменту ЦНАПу Лариса Карпʼяк.

Також можна обміняти тимчасове посвідчення, яке видавали на два роки, на постійне.

Відповідно до законодавства України, порядок обміну водійського посвідчення не передбачає повторного складання іспитів.

Окрім того, у ЦНАПі можна зареєструвати новий транспортний засіб.

Читати ще: У луцькому ЦНАПі реєструватимуть вживані авто

«Зараз ми реєструємо тільки нові автомобілі, причепи, мотоцикли. Також реєструємо зміну анкетних даних фізичної або юридичної особи чи встановлення в автомобіль газових установок. Вартість реєстрації залежить від транспортного засобу. Близько 15 хвилин – і ми людину відпускаємо», – прокоментувала адміністраторка ЦНАПу Марія Скобелко.

Працівники установи намагаються в найкоротші терміни видати потрібні документи відвідувачам, аби ті прийшли сюди по інші послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus