USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому виші вперше запровадили подвійний диплом. За якою спеціальністю

4 Серпня 2022 09:11
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки вперше реалізовуватимуть програму «Подвійний диплом» за спеціальністю 256 «Національна безпека».

Про це повідомили на сайті вишу.

Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось підписав Угоду про реалізацію програми «Подвійний диплом» за напрямком «Національна безпека».

Читати ще: €200 на місяць: студенти факультету іноземної філології ВНУ отримуватимуть стипендії від німецького університету

Ця угода передбачає спільне безкоштовне навчання студентів в Природничо-гуманітарному університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща). Координатором програми «Подвійний диплом» за напрямком «Національна безпека» є професор кафедри державноі безпеки Олег Батюк. Особлива подяка за сприяння в підготовці Угоди керівнику відділу міжнародних зв’язкіа ВНУ імені Лесі Українки Владиславу Коломечюку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus