USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцькому замку відбудеться міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021»

19 Серпня 2021 15:04
28 серпня у Луцькому замку відбудеться XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021». Фестиваль цьогоріч триватиме лише один день, впродовж якого – три концертні програми, професійний майстер-клас, вініловий ді-джей сет і феєричний джем-сейшн за участю як безпосередньо присутніх на фестивальній сцені музикантів, так і дистанційно.

Цьогорічний «Art Jazz Cooperation-2021» – фестиваль прем‛єр не лише для глядачів, але й для учасників, які формували програми своїх виступів спеціально до цього дійства.

Кожен виступ – окрема джазова прем‛єра, сміливий експеримент, поєднання традиційної мелодійної складової з несподіваними імпровізаціями.

Фестиваль запрошує здійснити мандрівку у сучасному джазовому просторі. Кожен глядач зможе насолодитися почутим музичним матеріалом і вкотре переконатися – мова джазу немає кордонів, вона – поза часом, а окремі національні риси лише додають їй неповторного колориту, акценту.

Окрім музики, унікальності фестивалю, безумовно, додає і місце проведення – легендарний Луцький замок. Його стіни своєю міццю та романтикою ніби огортають усіх присутніх, утворюючи затишний атмосферний музичний арт-майданчик просто неба.

Фестиваль розпочнеться ще вдень із професійного майстер-класу від одних із найкращих джазових викладачів України, які відвідають Луцьк в рамках проекту «ARTJAZZSchool 2021». Цей майстер-клас – унікальна можливість познайомитися з українськими музикантами світового рівня. Адже кожен з них – яскрава творча особистість. Викладачі, композитори, професійні студійні музиканти, автори власних проектів поділяться секретами своєї майстерності, власним творчим досвідом.

Учасники фестивалю «Art Jazz Cooperation-2021»:

Igor Zakus feat. «Barvy.in.UA» (Україна)

«New Brand Quintet» (Польща)

«Ray Brown Jr. Quartet» (США)

Спеціальний гість – «Vinyl-Jazz-DJ» Сергій Ткачук.

Після завершення основної програми відбудеться традиційний джем-сейшн.

Фестиваль проводиться за сприяння Луцької міської ради.

Організаційна підтримка – Волинська обласна державна адміністрація, Генеральне Консульство Республіки Польща у Луцьку.

Офіційні медіа-партнери: 12 канал, Суспільне. Волинь, Інформаційне агентство Волинські Новини.

Інформація щодо придбання квитків – на офіційній сторінці «Луцький Джаз Клуб» у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus