USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому зоопарку автомайданівці відремонтували катамаран. ФОТО

14 Березня 2014 15:26
Плавзасіб відремонтували лучани Володимир Таранюк та Олександр Савчук. Обидва - представники Автомайдану Волині. Відновлений катамаран у національних кольорах та з наліпками «Автомайдан» спустили на водойму Луцького зоопарку. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Катамаран розібрали і склали заново. Працювали більше тижня – знімали багато шарів фарби, потім знову фарбували, встановили нові сидіння. Усе це за власної ініціативи, власними силами та коштом.

Після того, як плавзасіб спустили на воду, одразу ж і випробували. Відреставрований катамаран не використовуватимуть як атракціон, бо це буде полохати водоплавних птахів і особливо лебедів. Натомість це буде і окраса нашого зоопарку, і допоміжний плавзасіб – коли треба дістатися острівців, що посеред водойм.

Працівники Луцького зоопарку висловлюють вдячність цим небайдужим та щирим людям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дід Парафін Показати IP 14 Березня 2014 16:23
Молодці, внучата!!! На таких, як ви, й Україна тримається!
хах до Дід Парафін Показати IP 14 Березня 2014 16:49
Панафідін, твій матеріал, чи що;)
Панафідін до хах Показати IP 14 Березня 2014 17:36
Ні, не мій. Ось ці мої: http://www.volynnews.com/news/society/blokada-lutskykh-marshrutok/ та http://www.volynnews.com/news/society/na-sviato-vitaiut-a-zarplaty-vchasno-ne-platiat-/
Лучанин Показати IP 14 Березня 2014 16:49
Тулять ті наліпки скрізь, на лоб собі наліпіть!
Повага Показати IP 14 Березня 2014 16:57
Хлопцям подяка! А тим хто повинен згідно посадових обов"язків - хай добре дивляться - щоб потім витрати на ремонт катамарану не вилізли у витратах зоопарку згідно Акту виконаних робіт якогось "прєдпрєнімателя" або підрядника ;) А як проводиться ремонт "переможцем тендеру"? Щось вже втілено? Може журналістів за огорожу пустять і графік покажуть і фото дозволять зробити. Дякую.
ааа Показати IP 14 Березня 2014 17:02
Молодці.А ватнікі хай скавинчать
похвально Показати IP 14 Березня 2014 17:19
молодці, хлопці! ото покажіть своїм прикладом, що не язиком ляпати треба, а робити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus