USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому зоопарку - свято птахів

7 Квітня 2014 13:11
Свято птахів відбулося у Луцькому зоопарку в минулі вихідні. Тематичний захід організували працівники звіринцю. Участь у святі взяли волинські діти разом із батьками, дідусями й бабусями.

"Наші маленькі та дорослі відвідувачі слухали розповідь про перелітних птахів України, а також про найбільших та найменших представників світу пернатих. Були фотовиставка, фізкультхвилинка, конкурси загадок, розмальовки та малюнки на асфальті. І спільне приготування кормів для пернатих мешканців зоопарку – павичів, фазанів, цесарок", - повідомили організатори на своїй сторінці у Фейсбуці. Також були оприлюднені фотографії із заходу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИ ДОЧЕКАЄТЬСЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ ЛУЦЬКИЙ ЗООПАРК?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus