USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Яким було свято щасливих сусідів у ЖК «Супернова». Фоторепортаж*

28 Серпня 2021 18:12
Розваги для дітей, смачний почастунок, невимушені розмови, цікаві змагання, розіграш цінних подарунків і музичне свято від гурту Kadnay – такий сюрприз влаштувала увечері 27 серпня Будівельна компанія «Інвестор» у Луцьку з нагоди Дня доброго сусіда в ЖК «Супернова».

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, що насправді привід для святкування подвійний – п’ятий ювілей ЖК «Супернова», що на вулиці Супутника, 6а в Луцьку, і старт нової черги будівництва.

«За п’ять років нам вдалося багато, але ми точно зробимо ще більше. Наші наступні будинки будемо робити ще кращими, а територію доведемо до більш гарного вигляду. Будемо робити більше, краще й цікавіше. Хочу подякувати всім нашим клієнтам. Ми вас дуже любимо, цінуємо і без вас у нас нічого не вийшло б. Дякуємо, що ви в нас вірите», – звернувся він до присутніх.
Додав, що велика кількість людей, які всупереч примхливій погоді зібралися на захід, найкраще свідчить про успіх «Інвестора».

Андрій Разумовський повідомив, що будівельна компанія щойно отримала дозвіл на зведення наступної черги ЖК «Супернова»: «Сьогодні ми розпочинаємо розповідати про неї, а з понеділка стартує будівництво».
Директорка кооперативу ЖК «Супернова» Тетяна Ляшенко зауважила, що свято сусіда вирішили організувати для всіх власників квартир, а також майбутніх мешканців для того, щоб вони могли познайомитися, обмінятися контактами, здружитися.
«Насправді в нашому житловому комплексі можна вирішити будь-які проблеми. Тут у нас проживають люди, які роблять ремонти, які виготовляють меблі, які працюють лікарями чи вчителями. Тобто всі питання можна вирішити на місці, не виходячи з нашого житлового комплексу. Тому не гайте часу, знайомтеся, обмінюйтеся телефонами, дружіть», – закликала вона гостей свята.

Як наголосила, обираючи помешкання, водночас ти обираєш майбутніх сусідів.
Зараз ні в кого немає сумнівів щодо реалізації цього амбітного проєкту, акцентував співінвестор ЖК «Супернова» Олександр Киричук.

«Сьогодні всі бачать, що будинки існують, а житловий комплекс надалі розвивається, – зазначив він. – Мені дуже приємно, що зібралася така кількість людей. Ми організували це свято для вас, щоби ви комунікували. Ваш добробут, ваша безпека і ваш комфорт – це пріоритет для нас».
Як пригадав Денис Борсук, два роки тому, коли обирав квартиру, з дружиною об’їздив та обдивився всі новобудови Луцька.

«Співвідношення ціни та якості влаштувало тільки тут. Ми задоволені і ні разу не пожаліли про свій вибір, бо тут велика територія, де достатньо місця дітям, хороша парковка, огороджений двір, – зазначив він. – Ми хотіли переїхати в нову оселю, допоки старший син не піде в перший клас. Так і вийшло».
Денис поділився, що родина відразу затоваришувала з сусідами, тому на свято від «Інвестора» завітали всі разом.
Михайло та Ніна Козицькі зізналися: взяли квартиру за годину і от мешкають тут уже майже два роки. Вікна їхньої квартири виходять на парк, тому подружжя любить милуватися сходами сонця.

«Тиша, чути, як соловейки співають, так гарно – і навіщо той Єгипет?» – переконана жінка.
Розповіла, що хоч у них і однокімнатна квартира, місця – вдосталь. За бажання навіть можна було б переобладнати її у двокімнатну.

«41 квадрат – велика кімната з балконом. Хороше планування і дуже гарні санвузли. Якісна вода з-під крана, автономне опалення, – розказав Михайло Козицький. – Найприємніше те, що поруч – парк, красива природа, свіже повітря й відсутність міського шуму. Тут дуже вдале місце для купівлі квартири».

І хоч раніше подружжя мешкало в приватному будинку за містом, за селом не сумує. «Тут кожен день – свято, а в селі кожен день – тяжка праця», – наголосив чоловік.
Теж два роки тому купила квартиру в «Суперновій» і Наталія з чоловіком. Жінка переконана: вкладати кошти в тутешнє житло варто, адже «Інвестор» гарантує найкращу якість будівництва в межах Луцька.

«Ми задоволені своїм вибором. Передусім орієнтувалися на велику прибудинкову територію, наявність дитячого майданчика, віддаленість від шумного центру та якість будівництва», – додала вона.
«Перше – ми зважали на зовнішній вигляд, адже насамперед людина бачить картинку. Друге – місце розташування, парк. Третє – наявність місця для всіх: дітей, дорослих, домашніх улюбленців. А також якість будівництва та можливість розтермінування платежу, тому що людина завжди має обмежені кошти. Це дуже зручно. Відразу ми заплатили 50% вартості квартири, а половину сплачували упродовж зручного для нас терміну. У нас не було жодних доплат чи прихованих платежів», – так обирала житло Алла Семінович.
Жінка підкреслила, що зупинила свій вибір на «Інвесторі» і зовсім не шкодує, адже отримала гарну локацію, відмінну якість будівництва та приємну комунікацію з представниками забудовника.

«Ми купували квартиру на стадії котловану, але сумнівів, що, мовляв, далі процес не піде, не було, адже це – наш надійний волинський забудовник. І ось будинок уже зданий. Ми отримали чистову стяжку, теплу підлогу, котел, розводку всіх мереж, чистову штукатурку... Практично без великих вкладень через місяць можна вселятися. Скоро будемо приступати до ремонту, будемо робити нашу квартиру комфортною і красивою», – відзначила вона.
Територія ЖК «Супернова» не приєднана до шумних доріг, тому автомобілі тут не літають.

«Це великий плюс, адже тут закрита територія, тому безпечно дітям, – переконана Катерина Гуменюк. – Комфорт дітей – це основне. Думаю, невдовзі й на парковці встановлять лежачі поліцейські».
Вона розказала, що на етапі ремонту після забудовника не довелося нічого переробляти: «Жоден житловий комплекс не надає такий перелік робіт, які входять тут у квадратний метр. Наприклад, не скрізь здають житло з чистовою стяжкою. Один із пріоритетів – висота квартири. В більшості новобудов висота поверху становить 2,5 метра, а в нас – 2,7 метра. До того ж, тут сучасний дизайн. Не скрізь так будують. Зазвичай зводять один будинок на чотири-п’ять під’їздів, а в нашому будинку є тільки один під’їзд і 56 щасливих сусідів».
Молоде подружжя Ігор і Марина Форманюки пригадало, що квартиру в «Суперновій» придбало близько трьох років тому.

«Ми шукали спокійний мікрорайон, щоб нам із дитиною було комфортно. Зважали на наявність парковки, ціну та якість будівництва. Дивлячись на вже зведені і здані будинки «Супернови», помітно, що їх будували якісно», – поділився Ігор.

Додав, що, обираючи житло тут, вони, звісно, порівнювали його з іншими новобудовами Луцька.
«Тут сподобалося найбільше. Нас підкупили високі стелі, просторий під’їзд, великі склопакети, товсті стіни, навіть міжкімнатні, та суперова шумоізоляція», – сказала Марина Форманюк.

Після того, як родина поселилася в новій квартирі, переконалася в правильності свого вибору, адже жодних нарікань на забудовника не виникло.

«Навпаки думка про компанію стала ще кращою. До того ж, ми бачили житло в інших новобудовах і зрозуміли, що тут таки найкраще», – акцентував чоловік.

На такий захід від «Інвестора» сім’я завітала вперше. Ідея свята подружжю сподобалася, адже так ти маєш змогу не тільки гарно провести час, а й познайомитися зі своїми сусідами та взяти участь у розіграші корисних подарунків.
Справді, розіграш призів від Будівельної компанії «Інвестор» та партнерів став чи не найочікуванішою частиною свята. Щасливці змогли одержати побутову техніку, картини, написані на урбан-пленері «Інвестора» та кафедри дизайну ВНУ імені Лесі Українки, сертифікати та подарунки від салону «Суперкераміка», Frison Lutsk, мовної школи з вивчення англійської та німецької City school, «Марксон», кондитерської Sweet Emotion, Lyba, сервісного центру «Щозавгодно», майстерні органічної косметики EVOderm, ІТ-школи Hard Skills School, клінінгового сервісу «Буде чисто», Ultra Food market, лабораторії сучасного дизайну isbelab чи Kangen Water.
А родзинкою свята, яке організувала Feelgood Agency, став виступ неодноразових фаворитів національного відбору на Євробачення – гурту Kadnay.
Довідково

Будівельна компанія «Інвестор» присутня на ринку з 2013 року. Її житлові комплекси: «Супернова», «Амстердам», «Струмочок», «Юпітер», «Сіріус», «Оріон».

Більше інформації можна дізнатися у відділі продажів:

Телефон: 067 543 48 71

Адреса: м. Луцьк,

вул. Коперника, 13 (третій поверх)

вул. Супутника, 6а (ЖК«Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Instagram: bud.investor

Youtube: Інвестор

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus