USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькраді хочуть закрити аптеку, яка виготовляє ліки

17 Грудня 2013 17:06
На місці Державної аптеки № 133, де виготовляють власні ліки, хочуть відкрити амбулаторію.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 17 грудня.

На думку заступника Луцького міського голови Тараса Яковлєва, амбулаторію можна відкрити на місці аптеки № 133.

Так, один із членів комісії зауважив, що аптека по-своєму унікальна, адже набагато легше відкрити дитячий садочок, ніж подібну аптеку, де самостійно виготовляють ліки .

«Я разом із сім’єю проживаємо у районі ЛПЗ та подекуди користуємось лікарськими засобами, які виготовляє ця аптека, але при можливості їх можна придбати в іншому місці. Пріоритет потрібно визначити. Мені, як споживачу, важливіша амбулаторія, до якої я можу дійти пішки, ніж аптека, хай навіть і хороша», - зауважив Тарас Яковлєв.

Вислухавши дискусію, депутат Луцької міської ради Юрій Вега порадив колегам шукати компроміс: «Якщо є потреба у двох закладах, потрібно шукати ще якийсь варіант вирішення проблеми», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
хворий Показати IP 17 Грудня 2013 17:19
Тарас Яковлєв з причини молодості, відсутності необхідної освіти і життєвого досвіду, вродженої недолугості, жадоби грошей та відсутністю навіть зародків совісті наполегливо хоче ЗНИЩИТИ вкрай потрібну людям, в основному, стареньким та немічним, аптеку, яка виготовляє ліки. Зрозуміло, що цей просунутий покидьок прямо лобіює інтереси ненажерливих фармацевтів. Вважай, не вдавися, 3,14Тарас Яковлєв, - грозний спєціаліст автотранспортного господарства, обліку і аудиту! Людські сльози даром не минають. Пам'ятай про це.
дідо Показати IP 17 Грудня 2013 18:00
старенькі та немічні нехай продають квартири та переселяються у будинки пристарілих. Лучани незобовязані утримувати на свої податки збиткову аптеку.
хворий до дідо Показати IP 17 Грудня 2013 18:07
Хто і де сказав, що аптека збиткова?!! Якщо так, то 100%-во свідомо готують "прихватизацію". А ти, дідо, - реально тупорилий бик)))
дідо до хворий Показати IP 17 Грудня 2013 18:36
тупорилий бик той, хто хоче бути добрим але за чужий рахунок. Ти напевно живеш у бабулькіній квартирі та на бабулькіну пенсію.
Діду до дідо Показати IP 18 Грудня 2013 19:37
Ляпає язиком, про що, не розуміючи. З твоїх коштів на аптеку не йде ні копійки - аптека на госпрозрахунку. Одна з п`яти на весь Луцьк, яка має право виготовляти ліки, і, здається, єдина. яка має ліцензію на торгівлю наркопрепаратами. Тепер про Тараса Яковлєва, якому потрібна амбулаторія на місці проживання. По перше, за 5-ть зупинок знаходиться 2-га лікарня. По друге, я впевнений. що у Тараса Яковлєва досить грошей, щоб біля його під`їзду цілодобово чергувала машина від Богдана. Чи ви думаєте. шо Тарас Яковлєв особисто йде по першого-ліпшого чергового терапевта по талончику і сумлінно чекає по кілька годин в черзі ? І чи буде там амбулаторія ? Чи не здадуть приміщення під шумок через півроку-рік якійсь сумнівній фірмочці, і згодом ми там побачим черговий бар? Місце ж вигідне - поряд в будинку вже є сауна, гарний вийде симбіоз.
Отто до дідо Показати IP 17 Грудня 2013 18:33
Судячи із розумово обмеженої писанини, певно вірніше буде писати не ДІДО, а ДІЛДО?!
Вася Показати IP 17 Грудня 2013 23:58
У Луцьку що аптек, що банків, що барів, що заправок-як по Ільфу і Петрову ... В городе енск...цирульні і г...магазини. В мед.закладах є аптеки, що поб'ються? Ліки роблять, то же мені фарм.завод. Що Вега на відкаті фарм бізнесу? Добрячок? Хай шукають - найди. Тарас нафіг тобі треба- мед реформа зло, хай ходять по поліклініках. Що далеко 4 зупинки їхати, то фігня що ноги старі і малеча кашляє, хай ходять бо так було всєгда. Завтра ще булошну в дворі постав. А до таблеток не лізь знаєш, як там огого
БНОН))) до Вася Показати IP 18 Грудня 2013 09:36
Вася, не кури тої зарази, бо щось тебе дуже на ніч вставляє)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus