USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З'ясовують, хто підтримував передачу землі в оренду Облспоживспілці

24 Червня 2015 10:32
У Луцькраді хочуть з’ясувати, хто підтримував передачу землі на Завокзальному ринку Луцька в оренду Облспоживспілці.

Обранців міської громади, які у 2011 році в закритому режимі підтримали рішення, яке, на думку декого з депутатів коштувало місту понад 600 мільйонів гривень, хочуть визначити поіменно.

З відповідним депутатським запитанням звернувся під час 75 сесії міськради 24 червня голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов.

Депутат зазначив, що під час минулої сесії ставив питання про рішення міськради від 5 травня 2011 року про надання в оренду на 22 роки Облспоживспілці земельної ділянки (тоді голосування було закритим).

Зі слів депутата, цим рішенням громаді міста завдано шкоди у сумі понад 600 мільйонів гривень. Відтак, він звертається до колег із питанням, хто з депутатів вважає рішення вигідним для громади, може підтвердити, що підтримав рішення та готовий у судовому порядку підтвердити його законність та доцільність.

Нагадаємо, торік депутати Луцькради прийняли рішення про розірвання договору з орендарем – облспоживспілкою щодо «Завокзального» ринку. Втім під час сесійного засідання прийшли з мітингами люди й «змусили» обранців громади скасувати своє рішення, щоб облспоживспілка й надалі керувала ринком.

Окрім цього, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під час 71-ї сесії міськради 25 лютого 2015 року міськрада продовжила Облспоживспілці договір оренди Старого ринку на 2 роки. У цьому рішенні міськради щодо облспоживспілки вбачають корупційний мотив.

До слова, як повідомлялося, міський голова Микола Романюк перенести Центральний ринок не наважиться, бо готується до виборів. А «болючі» реформи не робляться під кінець каденції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus