USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому Романюк не наважився перенести Центральний ринок

20 Лютого 2015 16:29
«Центральний» ринок Луцька не зроблять комунальним і не перенесуть, бо міський голова готується до виборів. А «болючі» реформи не робляться під кінець каденції.

Нагадаємо, термін договору оренди облспоживспілкою майже трьох гектарів землі під «Центральним» ринком у Луцьку завершується. Депутати пропонують його не продовжувати і зробити ринок комунальним, або ж його перенести, а мер каже дати землю ще на два роки.

Під час засідання робочої групи з підготовки пропозицій щодо подальшої роботи авторинку секретар міськради Сергій Григоренко зізнався, що питання залишення ринку як є – політичне. На зауваження депутата міськради, члена депутатської групи «Новий Луцьк» Тараса Баса, чому не хочуть перенести Центральний ринок на вулицю Боженка, він відповів: «У середу я подивлюся як ти це (перенесення – ред. ) поясниш. Є вже проект рішення, який вноситиме міський голова – продовжити термін оренди на 2 роки. Болючі реформи не робляться під кінець каденції. Ніхто в рік виборів не прийматиме це рішення».

Мовляв, як прийде кілька сотень підприємців на сесію – тоді ніхто не зважиться переносити ринок. Бо облспоживспілка переконала підприємців, що вона – захисник їх інтересів. Хоча облспоживспілка не платить до міського бюджету кошти, хоч і заробляє на підприємцях ринку мільйони.

Натомість Тарас Бас запропонував як альтернативу продовжити термін оренди на рік. А за той час перенести туди і авторинок на вулицю Боженка, а підприємці згодом і самі туди захочуть переїхати.
Зауважимо, торік депутати Луцької міськради прийняли рішення про розірвання договору з орендарем – облспоживспілкою - щодо Завокзального ринку. Втім, під час сесійного засідання прийшли мітингувальники й «змусили» обранців громади скасувати своє рішення, щоб облспоживспілка й надалі керувала ринком.
Власне, це питання розглядатиметься під час чергової сесії наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 20 Лютого 2015 17:02
А де ви бачили комсомольця-господарника?Ще приШибу,турійського злодюгу зробили мером -лучанином і наше місто стало "гавніше". Можна вже робити парад недолугих мерів Луцька. Наразі маємо "обранців - слуг народу" на яких заслуговуєм.
ставиться до Лучанин Показати IP 20 Лютого 2015 17:51
питання і боком і ж..ою аби тільки залишити пару міліонів в місяць горгуту..згадайте по варшавці мер каже що напряму договори заключити з підприємцями не можна..платити не будуть...потім заскакує іовенко чеше брєд..на ступєньках міськради виходить женя ткачук каже що Романюк казав що на тому місці ринка не буде всі заюьігають в залу ..Романюк каже що не казав..мова йде про десяткі міліонів в рік..продовжте на рік-він підніме по свому договору аренду підприємцям пока в двоє..і завезе десяток на київ..порішають і все..а дальше підніме як захоче.такий договор письмовий-юридичний той що мусять підписувати там на місцях..дайте людям договір на пряму,довгостроковий.з фіксованною формулою обчислення оплати за послуги(послуги саме) .щоб місця по квадратах були розписанні в натурі на плані ринку(якого він нікому не дає).що рішати.то така корупція що п..про що тут говорити.людина бере землю по 2.6 здає по 60грн. підмітає.і все!все решту додаткові побори за щось і просто..там нема тупих ..там є зашугпнні і пофігісти поки не клюнуло.під міськраду до вас приходить десяток працівниць з чоловіками..десяток незрозуміло хто-діти просто пастаять..і десяток підприємців злапаних застраханих..а ще є десяток яким треба почуствувати що вони біля парторга як колись..дивись відео попереднього штурма..все як по ноиах..тоді такі ж картинки з комсомольького донбаса йшли..секретарі вічні?ще хоть рік дайте а там устаканиться поділимся з кім треба?женя маладєц-четвертий раз доє дєда і інші не промах..а дєд доє тисячі..будуть скоро двох з сроманюком..пенсіонєри комсомольці спасителі від алігархів та буржуїв..самі апати будем, мол..
111 Показати IP 20 Лютого 2015 17:25
Скоро вибори...от і хоче базарна алкаш бути добрий.....
Яя Показати IP 20 Лютого 2015 18:21
Який авторинок що буаете чи нюхаете
123 до Яя Показати IP 20 Лютого 2015 18:29
не авто ринок -центральний-мабуть ви робите те що написали
Анонім Показати IP 20 Лютого 2015 18:56
Одним словом К О Р У П Ц І Я ...........
яяя до Анонім Показати IP 20 Лютого 2015 19:32
вона..з конкретними фаміліями-романюк,горгут,ткачук...
my_gift Показати IP 20 Лютого 2015 21:53
А де в Луцьку вулиця Боженка? На перехресті торгових шляхів?
777 до my_gift Показати IP 20 Лютого 2015 22:37
до Боженко доїхати набагато простіше,як на Варшавку,чи Центральний
911 Показати IP 20 Лютого 2015 22:40
коментар було видалено
1234 Показати IP 21 Лютого 2015 09:34
романюк-самий нездалий мер за всі часи міста. людина, яка хоч раз сіла в банківське крісло, господарником ніколи не буде. стосовно базару, авторинку і т.д.: що не можна створити проект релокації в перехідний період 2-3-4 роки, щоби всі люди підготувалися і відповідно була підготовлена інфраструктура? ні, не можна, бо там капають дивіденди, а банкіри, повірте, чітко знають це рідне слово! Зробив з Луцька, ...ука, поліське село!
Я до 1234 Показати IP 23 Лютого 2015 21:36
Не поліське-шанхай.Ну і стидоба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus