USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькраді піаряться завдяки скандалам

2 Квітня 2014 08:00
Депутати Луцької міської ради під час засідання сесії сперечаються й лають один одного, бо так вони піаряться. Про це заявив обранець лучан Василь Гриб.

57-ма сесія Луцької міської ради тривала два дні. Для розгляду підготували більше 100 питань.

Депутат міськради Василь Гриб впевнений, що процес так затягується, адже є чимало таких, хто створює суперечки й довго дебатує, щоб пропіаритися.
З Інформаційним агентством Волинські Новини народний обранець поділився спостереженнями: «Постійно піаряться Роман Бондарук і Андрій Осіпов, які мають претензії до всіх фракцій. Вони зрадники й ніхто не буде голосувати за їхні рішення: ні «Свобода», ні «Батьківщина». Ці групи узгоджують рішення щодо питань, які мають суспільний резонанс, а Бондарук й Осіпов не голосують за це. От, навіть, не голосують за те, щоб списати комунальникам стару машину. Як сумніваєшся – поїдь подивися що там з нею, ти ж член комісії. Дядьку дати землю – не голосують. От, якби не такі як Осіпов і Бондарук, які тільки паряться і кричать, то б сесія закінчилася вдвічі швидше».

Депутат розповів, що як він працював у каденції 5 скликання, то сесії проходили швидше.

«Якби забрали телебачення, то б ніхто не піарився, не було б для кого. От ми за півдня сесію проводили: покричав один раз, два, ніхто тебе не почує, та й заспокоюються. А тут телебачення, то можна когось полаяти», - додає Василь Гриб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2014 08:29
Скажите, а для чего вообще существуют депутати? Сколько уходит денег налогоплательщиков на их содержание?
777 до Лучанка Показати IP 2 Квітня 2014 09:17
Депутати міськради не отримують зарплату і не мають жодних пільг окрім безкоштовного проїзду у громадському транспорті в межах міста.
йося моргенштерн до Лучанка Показати IP 2 Квітня 2014 11:39
ще раз повторюсь. навіщо у верховній раді 450 НЕРОБОЧИХ СТАРИХ (МАЙЖЕ ДОХЛИХ) ОЛЕНІВ!!! для держави Україна достатньо буде 100 нормальних депутатів!!! ДАЛІ РАХУЄМО, скільки мільярдів економії!!!
Анонім до йося моргенштерн Показати IP 2 Квітня 2014 20:09
Пропоную по одному депутату від області, який обов"язково проживає її території, з наданням права громаді округу відізвати депутата у разі незадоволення його роботою. У цьому випадку депутати будуть дійсно представниками інтересів народу. А щодо політичних партій, то у нас ідеологічних партій немає. Наші партії різняться лише своїми спонсорами.
депутат Показати IP 2 Квітня 2014 08:54
Нехай піаряться. Це їх політичний кінець. Бондарук цього не розуміє, тому що він ту*ар. Він викликає в раді загальне невдоволення і неприязнь. Його кінець розпочався, за рік-два він буде стояти під церквою і просити подаяння. Недалеко від нього втік і осіпов. Два друга - *уй і попруга.
!!!!!! Показати IP 2 Квітня 2014 09:53
В бондарука не бело не кінця не початку були тільки гроші які він вкрав в банка,і за які власне купив собі депутатство! Все що він вміє це займатися шахрайством,а в іншому він да туповатий!
BBC Показати IP 2 Квітня 2014 10:15
А там ще в ОДА є такий "екземпляр" - помічник Пустовіта Дубняк!:) Керує всім і вся і Пустовітом також! Це просто жах кого понабирали...
96 Показати IP 2 Квітня 2014 11:06
Вопрос? А в Гаразджу им тоже без-оплатно.или все таки нам опять за них платить)) Спасибо..
lj Лучанка Показати IP 2 Квітня 2014 11:23
Та ,что ви говорите бідненькі зарплати не отримують.Що ви брешете злодії в законі ще й яку отримують.Чого ви туди всі так претеся.Гнати вас треба поганою мітлою,що ви там робите,крым того, як собі більше потягти,Ми знаємо, що ми дурні, але ж не настільки,щоб вам вірити в це.Забрати у вас ваші віли і машини,вклади,що накрали.А то сидите тихенько, все минулося.Не платять на завод німецьки валіть,там вас чекають ледацюги,дротики рутити, бо у вас мізків більше нема
Анонім до lj Лучанка Показати IP 2 Квітня 2014 20:12
Заробітну плату отримують лише депутами Верховної Ради України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus