USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькраді подякували працівнику-учаснику АТО, визволеному з полону

23 Вересня 2014 10:27
Працівник міської ради, який повернувся із зони проведення антитерористичної операції, отримав подяку міського голови.

Подяку отримав працівник Луцькради, відповідальний черговий господарсько-технічного відділу Микола Трофімук, який з перших днів був призваний до лав Збройних Сил та брав участь в АТО на Сході. Також міський голова Микола Романюк подякував матері вояка за його виховання.

До слова, Микола Трофімук - один із військовослужбовців-волинян, який під час бойових дій потрапив у полон до терористів. 14 вересня бійця разом з іншими українськими військовими визволили з полону.

За сумлінне виконання військового обов’язку, мужність та героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції, вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету та територіальної цілісності держави працівнику оголосили подяку міського голови.

«Дай Бог, щоб наступні наради починалися з того, щоб ми дякували хлопцям за те, що вони повернулися, і щоб швидше був мир на нашій землі», - підсумував Микола Романюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Чурило Показати IP 23 Вересня 2014 11:39
Видно що натерпівся хлопець, скільки ще люди мають терпіти, держава вже не витримує, ми несемо мільярдні збитки, живемо в борг... а воювати може тільки багата країна
блонда -патріотка Показати IP 23 Вересня 2014 12:35
справжній козак ідейний хлопець
Правда Показати IP 23 Вересня 2014 13:19
Саме цікаве те, що перед тим як Коля мав їхати на схід, його звільнили з посади охоронця Луцької міської ради, хоча законодавчо не мали права, мали виплачувати ЗП за весь період який він там був. Микола Трофімчук молодець, шана тобі, а Микола Романюк - ганьба( а зараз все на камеру
так-то Показати IP 23 Вересня 2014 13:35
Да! Микола ГЕРОЙ! ДАЙ БОЖЕ ЙОМУ ЗДОРОВЯ! А от діточки романюковські - боягузи і ховаються за татову спину.
Громадянин Показати IP 23 Вересня 2014 16:27
Микола-справжній патріот та Герой, нехай Господь його збереже, побільше б таких людей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus