USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через завищення цін «Волиньфарм» втратила приміщення, ліки можуть вилучити на армію

14 Березня 2022 20:40
Балансоутримувачі достроково розірвали шість договорів оренди нежитлових приміщень з фірмою «Волиньфарм» через необґрунтоване завищення цін на лікарські засоби.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

У зв’язку з неодноразовими зверненнями командирів військових частин щодо необхідності забезпечення військових лікарськими засобами Луцький міський голова Ігор Поліщук направив лист начальнику Волинської обласної військової адміністрації Юрію Погуляйку з пропозицією, аби робоча група з питань примусового відчуження або вилучення для потреб держави в умовах воєнного стану розглянула питання вилучення відповідних лікарських засобів цієї фірми для потреб Збройних сил України.

Як ми писали, у луцькій мережі аптек «Волиньфарм» відмінили дію бонусної програми для постійних клієнтів, завдяки якій можна було отримати знижку на товари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вадим Показати IP 14 Березня 2022 21:08
Так їм і треба! Думають тільки за прибуток, жахлива мережа, вже мав декілька неприємних ситуацій.
лучанка Показати IP 14 Березня 2022 21:23
Ви подивіться як Аптека оптових цін підняла, оце справжня "жесть", і теж бонусної програми вже немає. А аптеки Копійка? Дуже багато мереж аптек підняли ціни, а ви лише одну побачили. Такі вибіркові справедливість і принциповість?
скептик Показати IP 14 Березня 2022 21:36
отобрать і подєліть.
Ірина Показати IP 14 Березня 2022 22:29
Кухнюк кармани напхати ніяк не могла, може вже наїлася??!!
Торчин Показати IP 14 Березня 2022 22:48
Ну знаєте,доля правди про підняття цін в "Волиньфарм" все таки є,звичайний цитрамон 60 грн,10 табеток! Якщо вірити сайту tabletki.ua,то там ціна 20 гривень,за такий же самий парацетамол!
Люди Показати IP 14 Березня 2022 23:25
Щодо Аптеки Оптові ціни Офіс цієї фірми знаходиться в Харкові Офіс не працює. Картки тому не можуть скануватися Ліки піднялись в ціні як і всі продукти, бензин і т.д Бо росте долар 4 % це не багато І це розумно щоб потім фірма змогла закупити другу партію ліків..
Споживач Показати IP 15 Березня 2022 08:28
Взяв вчорашній чек з аптеки на Київському майдані та порівняв з цінами на tabletki.ua. Ціни Волиньфарм відносяться до дешевших. Виходить свого просто бити легше. Адже з коментаря про аптеки Оптових цін чітко зрозуміло, що якщо бізнес не відреагує на ринкові ціни сьогодні, то завтра прилавки будуть пусті. На мою думку, в таких екстремальних ситуаціях місцевий підприємець буде працювати до останнього.
Руслан Показати IP 15 Березня 2022 10:30
А то вже по аптеках німецькі суміші продають які ішли гуманітарною допомогою
Ірина Показати IP 15 Березня 2022 10:53
Я не скажу, що у Волиньфарм дорогі ціни. Ви порівняйте ці ціни з аптекою Оптових цін, Подорожником тощо. Щодо карти лояльності , тобто знижки, вони діють і робляться у всіх аптеках Волиньфарм.
Ірина Показати IP 15 Березня 2022 11:01
І ще хочу додати, що це спеціально на мою думку роблять конкуренти.
Лучанка Показати IP 15 Березня 2022 21:26
Звертаюся до нашого Голови МТГ Ігоря Ігоровичу Поліщука !!! Якщо Ви взялися за аптеки ВОЛИНЬФАРМУ, то не забудьте про всі інші аптеки, адже ціни підняли усі абсолютно. Крім того хотілося б почути обгрунтування причин підняття ціна на ліки. Ви б зібрали всіх тих аптекарів та вислухали їх, а може їм допомогти треба. Щоб Ви розуміли деякі ліки, які я вимушена купляти своїй дитині, є лише у аптеках ВОЛИНЬФАРМУ. А Ви відразу вирішуєте все відібрати для ЗСУ, а що робити звичайним людям ??? Вони ж наші Волинські!!! Думаю Ви і сам не раз купляли ліки для себе і своїх близьких в їхній мережі аптек.
Ірина Показати IP 16 Березня 2022 09:54
А ми чекали якось гарного жесту від цих мільярдерів, їхнього внеску для армї, для військових. Нажаль ще раз переконалися в тому, що і на крові заробляють. Пропоную після війни перевірки переоцінок прайсу фірми і при виявленні фактів реагувати за вимогами військового часу. Соромно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus