USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькраді відзначили нескорених футболістів команди «Волинь YES»

14 Червня 2018 12:12
Подяка міського голови та обіцянки посприяти з виділенням футбольного поля: секретар міськради відзначив команду «Волинь YES» - переможців першого Всеукраїнського турніру з футболу «Кубок Нескорених» 2018.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт під час відзначення, що відбулося 14 червня у приміщенні міськради, зауважив, що команда виборола чудовий кубок, і дуже важливо, що знову перші місця займають Луцьк і Волинь. Він побажав футболістам, аби дух перемоги залишався з командою, містом та областю. Він наголосив, що хотілося б, аби нашою перемогою по швидше закінчилася війна на сході країни, адже нам не потрібно чужих територій, але ми не поступимося своїми. Колективу футбольної команди «Волинь YES» (тренер Ігор Литвиненко) він оголосив подяку за вагомий внесок у розвиток спорту у Луцьку, пропаганду здорового способу життя та з нагоди перемоги у першому Всеукраїнському турнірі з футболу «Кубок Нескорених» 2018.

Він наголосив, що українці справді нескорені завдяки таким хлопцям, які вміють брати на себе відповідальність та не бояться ворога.


Зі слів представників команди, під час турніру у Києві місцева команда, яку вважали лідером кубку, була здивована майстерністю волинян. Григорій Пустовіт відзначив, що перевагою таких турнірів між учасниками АТО є спілкування спортсменів між собою. Також він розповів про сигнали підвищення рівня патріотизму на Донеччині, де у нову україномовну школу жителі масово записують дітей, а щороку школярі з Волновахи залюбки приїздять на відпочинок у Луцьк та інші міста Західної України.

У Луцьку також є команда «Волинь АТО», яка зараз виступає у всеукраїнському чемпіонаті і йде на другій позиції у західному регіоні. Торік команда посіла 4 місце серед 56 команд.


Насамкінець, учасники команди «Волинь YES» попросили виконувача повноважень міського голови посприяти з футбольним полем для тренувань та матчів, адже приїздять команди з інших областей. Наразі вони орендують поле у Боратині за власні кошти, сплачуючи по 800 гривень. Григорій Пустовіт повідомив, що розглядатимуть можливість використання оновленого футбольного поля на Вересневому та інших полів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Червня 2018 15:06
Помер атовець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus