USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцькій міськраді звільнили Пустовіта

3 Березня 2014 16:18
Депутати Луцької міської ради звільнили очільника обласного осередка ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта з посади секретаря міськради.

Відповідне рішення прийняли під час позачергової 56 сесії міськради сьогодні, 3 березня.

Нагадаємо, 2 березня виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов призначив головою Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта.

Оскільки донедавна Григорій Пустовіт займав посаду секретаря міськради, щоб обійняти посаду очільника обласної держадміністрації йому потрібно було звільнитися з Луцькради.

Відповідно до чинного українського законодавства, депутати прийняли рішення таємним голосуванням. «За» проголосували 31 депутат, не підтримали - 1, недійсний бюлетень - 1.

До складу лічильної комісії увійшли депутати: Сергій Волик, Андрій Буй, Микола Яручик, Ігор Поліщук, Андрій Осіпов. Головою лічильної комісії обрали Миколу Яручика.

Сам же Григорій Пустовіт напередодні голосування відбув на селекторну нараду з віце-прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Перед тим він подякував депутатам за «підтримку і доброзичливість». А депутатів міськради він назвав «колективом компетентним, принциповим, який не боявся висловлювати свою позицію». Прокоментував він і своє призначення. З його слів одне з першим, чим він займеться – відбудовуватиме вертикаль влади в області

«Посада, на яку мене призначили, - дуже відповідальна яку можна помножити в декілька разів бо ситуація в країні надзвичайно складна. Ми перебуваємо на грані військового конфлікту. Але це нас не лякає. Сьогодні неймовірно складна ситуація в економіці, але сьогодні ми починаємо формувати владну вертикаль в Україні і в області. Думаю, ми найближчим часом її під контролем громадськості завершимо», - зауважив він.

Секретаря міськради проводжали з посади з подарунками: йому вручили почесну грамоту міського голови.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Борис Показати IP 3 Березня 2014 16:24
б*я... які цікаві новини...((((
Всезнайко Показати IP 3 Березня 2014 16:36
Він і там поганенько справлявся...
ОДА Показати IP 3 Березня 2014 16:49
Раз вже так, то може і Кравчука назад проведете?
прокурор Показати IP 25 Березня 2015 10:32
Що їде на війну, чи заляг "стратег" під столом Кравчука?
Житель Показати IP 9 Березня 2017 08:44
Цікаві коментаріі... В газеті таке не прочитаєш... А як на рахунок Вусенко? Вона виконує свої обов язки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus