USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

У Луцьку Fiat збив чоловіка на переході: як покарали водія

19 Лютого 2024 06:14
Рік умовного покарання отримав водій, який збив чоловіка на вулиці Рівненській у Луцьку. Пішохід переходив дорогу нерегульованим переходом.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася близько 17 години 22 листопада минулого року. Водій Fiat Scudo Микола Г. рухався зі швидкістю 50 кілометрів на годину вулицею Рівненською в напрямку проспекту Відродження крайньою лівою смугою.

Поблизу будинку №85 Микола Г. проігнорував зупинку перед нерегульованим пішохідним переходом іншого авто, яке розташовувалося попереду в попутному напрямку у правій смузі руху, та продовжив рух, унаслідок чого збив пішохода. Останній переходив дорогу справа наліво відносно його автівки.

Унаслідок ДТП потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

Микола Г. визнав свою вину, підтвердивши всі обставини ДТП. Лучанин ствердив, що в повному обсязі відшкодував завдані збитки потерпілому та закладу охорони здоров'я. Чоловік просив не позбавляти його права керування транспортними засобами, оскільки він працює водієм в ТОВ «Хімрезерв Волинь», що є його єдиним джерелом доходів.

Потерпілий підтвердив, що збитки йому справді відшкодовано. Він не мав жодних претензій до обвинуваченого та просив не призначати йому покарання, пов'язане з реальним позбавленням волі, та не позбавляти його права керувати транспортними засобами.

Врахувавши всі обставини справи, суд замінив реальний термін на три роки для Миколи Г. одним роком іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus