USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Луцьку водій BMW, який збив на переході 25-річного чоловіка, відбувся умовним

31 Березня 2024 12:01
Два роки умовного покарання отримав водій BMW, який наприкінці осені минулого року збив на пішохідному переході 25-річного чоловіка.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

ДТП трапилася ввечері 20 листопада на вулиці Рівненській. Рухаючись зі швидкістю 50 кілометрів на годину, водій BMW 530D Олег Б. втратив пильність та наїхав на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході зліва направо відносно руху авто.

В результаті аварії 25-річний потерпілий отримав важку відкриту черепно-мозкова травму, закриту травму грудної клітки з забоєм обох легень та численні переломи. Усі травми є тяжкими тілесними ушкодженнями за ознакою небезпеки для життя.

Читати ще: У Луцьку на Гордіюк Tesla збила пішохода поза переходом: водій відбувся умовним

Олег Б. визнав свою вину, підтвердивши обставини ДТП. Він щиро розкаювався у вчиненому, просив вибачення у потерпілого, а суд – суворо його не карати, зазначаючи про добровільне відшкодування шкоди.

Обираючи міру покарання, суд врахував усі обставини справи, зокрема думку потерпілого, та замінив реальний термін на три роки для Олега Б. двома роками іспитового строку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 31 Березня 2024 12:18
Хай живе волинський суд, найгуманніший у світі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus