USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку Ford підрізав BMW, спричинив ДТП і втік

6 Лютого 2018 16:52
У Луцьку через маневри водія Ford автомобіль BMW залишився без частини бампера.

Про це Олег Ковальчук пише у Фейсбуці.

6 лютого на вулиці Яровиця водій чорного автомобіля Ford різко змінив смугу руху з лівої на праву. Водій BMW, уникаючи зіткнення, врізався у перешкоду. У результаті його авто залишилося без частини бампера.

Автомобіль же, який його підрізав, втік з місця ДТП. Проте, весь інцидент, як і номерний знак порушника, зафіксував відеореєстратор, який знаходиться на лобовому склі BMW.

"Водій чорного Форд сьогодні через твоє небажання довго стояти в крайній лівій на вул. Яровиці, 14 біля автозаправки та твого різкого маневру на крайню праву... мій Бмв прийняв такий вигляд,щоб твоя дівчина пасажир не отримала травму.. ти ж втік з переляку... але зверни увагу, що на лобовому склі реєстратор... тому твоя машина в базі розшуку поліції (покинув місце ДТП)... можеш набрати 0966948080, щоб зустрітись", - йдеться в дописі.

Коментатори в соцмережах відзначають, що ремонт, швидше за все, обійдеться від 100 до 200 доларів. Натомість дехто радить в таких випадках таранити порушника, аби той не мав змоги втікти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 6 Лютого 2018 17:29
щось тут не те. пошкоджень на бесі з лівої сторони нема, записів з реєстратора також. дивно все це
бумєр Показати IP 6 Лютого 2018 17:49
ну дтп судячи з усього не було, а те шо підрізав - так це звична річ вже стала. сумніваюсь що можна притягнути до відповідальності через підріз в нашій країні ще й з відеодоказом. тим паче як це виглядає на відео, чи видно там той маневр.... попав водій на пару гривень через власну доброту, але вберіг бочину цілою)
111111 Показати IP 7 Лютого 2018 10:17
Так на фото добре видно , що бампер обламав об сніг на обочині . Нехай шукає комунальників які нагорнули такі кочегури.
Очевидець Показати IP 7 Лютого 2018 15:41
Дякуючи снігу авто стало за 2 метри від електроопори...були б наслідки серйозніші..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus