USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку - аукціон побачень для збору коштів діткам

26 Квітня 2016 21:34
Луцькі волонтери організували аукціон зустрічей «Благодійність за чашкою кави».

Про це організатори повідомили у Фейсбуці.

Мета аукціону – збір коштів на облаштування інтеграційного майданчика для дітей на візочках та з особливими потребами в Луцьку. Щоб побудувати такий майданчик із 7 елементами потрібно не менше 58 тисяч гривень. Організатори сподіваються назбирати потрібну суму протягом місяця, організовуючи різноманітні акції та події.

Це не перший благодійний аукціон, що проводить громадська організація. Минулого разу таким чином активістам вдалося назбирати більше 27 тисяч гривень, які використали на потреби бійців АТО. Цього разу вони пропонують не тільки купити зустріч із відомою людиною, але й вгадати, кого саме купуєш, тому що всі лоти є загадками: є лише опис-натяк та фото в образі або взагалі частини знаменитості. Покупець дізнається, кого саме купив лише під час безпосередньої зустрічі.

Але й це ще не все: організатори пропонують каву в незвичному місці, яке залишиться таємницею, як для лоту, так і для благодійника.

Волонтери закликають усіх небайдужих долучатися до аукціону, купувати лоти та допомагати малечі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus