USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку автівка збила чоловіка. Розшукують свідків

26 Грудня 2017 08:57
У Луцьку автомобіль збив 55-річного чоловіка, але поліція про цю ДТП дізналася від медиків.

Це трапилося ввечері 25 грудня.

Як повідомили ВолиньPost родичі постраждалого, про саму аварію відомо мало. Чоловіка збили на вулиці Рівненській, неподалік спуску з мосту.

Постраждалого з відкритою черепно-мозковою травмою (забій мозку) госпіталізували в лікарню в Луцьку. Лікарі означають його стан, як важкий.

Родина постраждалого розшукує свідків аварії. Тим, хто володіє інформацією про трагедію потрібно телефонувати на номер 095 869 09 60.

Як повідомили згодом у прес-службі волинської поліції, за кермом легковика перебував 33-річний житель Луцького району. Керуючи транспортним засобом Volkswagen Passat, водій допустив наїзд на лучанина. Згідно з повідомленням патрульних, пішохід мав ознаки сп'яніння і намагався перебігти дорогу в невстановленому місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus