USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку автівка збила чоловіка з дитячим візочком. Відео

16 Квітня 2020 16:17
У Луцьку легковик збив чоловіка з дитячим візочком.

Про це повідомляє Волинь24.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в четвер, 16 квітня, після 14:00.

На вулиці Кравчука в Луцьку автомобіль "Chevrolet" збив чоловіка з дитячим візочком. Раніше на місці, де потерпілий переходив дорогу, був пішохідний перехід. Але приблизно рік тому його перенесли в інше місце.

На місці події працює патрульна поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Гоцул Показати IP 16 Квітня 2020 16:33
Хто порушив ? Правильно - пішохід.
Нібитак до Гоцул Показати IP 16 Квітня 2020 17:02
В кожному випадку є багато ньюансів на які ніхто не хоче звертати увагу. Так, зараз можна сказати що винуватий пішохід, завтра, післязавтра... будемо рахувати? Справа в тому що в нас бездумно ставлять, переносять переходи, можуть не нанести розмітку або не поставити знака. Спальний район - швидкість не більше 40. При такій швидкості можна не побачити пішохода? Тобто винні обидві сторони. Але і перехід хтось переніс абсолютно не задумуючись до чого це призведе. Якщо і переносите, то поставте на місці бувшого паркан щоб в людини вимикався інстинкт і вмикався мозок. А якщо перенесли до чорта на кулічки то і паркан не допоможе - будуть ходити не дивлячись ні на що. В європі дорожки кладуть там де ходять люди і їм зручно, в нас - де придумає чиновник який ніколи не буде ними користуватися і абсолютно так щоб нікому не було зручно. Ось і наслідки. Третя сторона відповідати буде?
Тарас до Нібитак Показати IP 16 Квітня 2020 17:50
я неодноразово робив зауваження тим хто там переходить дорогу. Всі знають що там немає переходу але всеодно переходять бо "їм н*срати" (цитата)
Вася до Нібитак Показати IP 16 Квітня 2020 17:56
"Спальний район - швидкість не більше 40" - це в якому саме пункті ПДР написано? І де там взагалі визначається, що є спальним районом? Хоч по людськи Ви праві, але все вищенаписане є просто видаванням бажаного за дійсне.
Петро до Вася Показати IP 18 Квітня 2020 15:19
уВася, в Луцьку обмеження швидкості не більше ніж 50 км/год! Для тебе це відкриття, чи для інших водятлів? (а тепер закукурікай про ПДР)
Наталі до Нібитак Показати IP 17 Квітня 2020 10:01
По девільному в Луцьку роблять переходи.там де їм хочеться.а не зручно людям..і так само перехід.на Кравчука.біля почти..який деб...л зробив перехід.при крижівці??!треба 10 метрів хоча ж від гол.дороги..ніде в Європі не побачиш.такого безграмотного хамства.до встановлення.переходів.Кажу.бо виїздила всю Європу.вдоль і поперек.за кермом..Не думають ні про людей піших.ні про тих.хто керманить
Петро до Гоцул Показати IP 18 Квітня 2020 15:30
Ага, рухався зі швидкістю 120 км/год, коли дозволено в населеному пункті не більше 50 км/год. (а тепер відкрий ПДР і прочитай початок.. "водій керує засобом підвищеної небезпеки.." і зроби висновок з "винуватості"..)
Любі свині Показати IP 16 Квітня 2020 17:21
Там з - за повороту летять машини і зразу починається новий перехід. не місцеві про це не знають. Часу для гальмування і маневру немає. Постійні ДТП. Там, де був перехід ( місце сьогоднішнього ДТП ) і пішохід і водії могли оцінити обстановку. Але якесь чудо прийняло рішення про перенос. От те чудо і треба туди поставити регулювальником на парочку днів. Слів цензурних немає для посадовців, що прийняли таке рішення!
Петро до Любі свині Показати IP 18 Квітня 2020 15:26
Інші дегенерати вирішили що перехід для них парковка, тому і перенесли не стерши "зебру" на прохання іншого "немічного інваліда" на євроблясі. Тепер "інвалідам" яким важко ступити пару кроків є де поставити тазіка з болтами, а пішоходів постійно будуть збивати.
Ево Показати IP 16 Квітня 2020 17:35
Пішохід мудак, взагалі не переконався в безпеці маневру, вийшов на дорогу прямо перед самою машиною. Водію звичайний день перетворився на довготривалий головняк..
Дівчина до Ево Показати IP 17 Квітня 2020 18:09
А те, що пані, яка була за кермом їхала, більше, ніж зазначено у ПДР, то це Вас не засмутило? По суті, дві сторони не праві, але по факту всі чомусь роблять винуватого пішохода!? Водій має понести покарання за скоєне! Можливо, хоч на майбутнє дійде, що за кермом потрібно бути уважною і сідати в тверезому стані!!! А пішоход нехай оплатить штраф за те, що переходив дорогу в невстановленому місці.
Олег Показати IP 16 Квітня 2020 18:08
А що це за синхрон у відеозапису, типу "Знімай..." Це постановка якась, чи що?
факт Показати IP 16 Квітня 2020 19:05
Звертаюсь до пішоходів.Пішоход повинний виконувати правило три "Д"_дай дурню дорогу.І ніяких проблем не буде.
Анонім до факт Показати IP 18 Квітня 2020 15:37
Тоді на дорогах одні дурні, а перейти її - зась! Може "дурнів" треба вчити щоб дійшло, - монтировкою в лобовуху (і розмітку краще бачитиме, і що людина на "зебру" вийшла. Заодно і скільки на спідометрі, а не тільки в телефоні).
ХХХ Показати IP 16 Квітня 2020 19:52
Просто олень з візком! Як так можна мало того, що там поруч два переходи, які він тупо проігнорував, так він ще й не переконавшись в тому, що не має машин тупо валить на дорогу де наражає на небезпеку своє дитя!
лучанка Показати IP 16 Квітня 2020 20:43
Це ж яким телепнем треба бути щоб іти з дитячим візочком і виходячи на проїзджу частину дороги не повернути голову в сторону, автомобіль же був перед самим носом Цим фактом, як мінімум, має занятись служба по захисту дітей Цей батько не має морального права більш доглядати дитину
Бобер Показати IP 16 Квітня 2020 20:52
Підтримую Олега "Що значить знімай" і чи бачило це відео ДАІ.
Ксеня Показати IP 16 Квітня 2020 21:11
Дуже дивне відео, ніби чекали з камерою, що це станеться... що з дитиною?
Відео Показати IP 17 Квітня 2020 01:37
Відео знімали на телефон вже з запису на реєстратор, з якого вже відтворюють запис. Це для тих хто каже що постановка.
Лучанка Показати IP 17 Квітня 2020 09:18
Перехід перенесено дуже нерозумна. Старий перехід був років 15, і комусь прийшла дурна ідея- перенести до чорта на кулічки, але щоб і туди дойти - до нового переходу то потрібно перейти дорогу, яка не має пішохідного переходу. БРЕД.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus