USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку авто збило 12-річну дівчинку-велосипедистку

9 Травня 2017 18:39
Резонансних подій, пов’язаних з відзначенням Дня перемоги, у Луцьку станом на 17 годину 9 травня не зафіксовано. Натомість правоохоронці повідомляють про декілька ДТП, що сталися сьогодні в обласному центрі. Одна з них – з постраждалими: на вулиці Корольова автівка збила 12-річну дівчинку-велосипедистку.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

«Уже виявлено три випадки керування в стані алкогольного сп’яніння: водії мали 1, 86; 1, 38 та 0, 31 проміле алкоголю відповідно. Усі дзвінки зі служби 102 опрацьовуємо оперативно та ефективно», - повідомив командир 1 роти Олександр Оліферчук.



Нагадаємо, на центральній алеї луцького парку сьогодні вранці затримали п'яного водія ЗІЛа. ФОТО. Вміст алкоголю в його крові в 9 разів перевищував допустиму норму.

Також було кілька ДТП, серед яких одна – з потерпілими: водій на вулиці Корольова скоїв наїзд на 12-річну дівчинку-велосипедистку, яка раптово виїхала на середину дороги. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Охорона публічної безпеки здійснюється сьогодні патрульними поліцейськими у складі понад 50 осіб (2 роти), з них половина працює в місцях масового скупчення людей та відпочинку. Наразі оформили 38 постанов та 3 протоколи за порушення правил дорожнього руху та 2 протоколи щодо охорони публічної безпеки.

«У місцях масового скупчення також резонансних випадків не виявлено, на концертних заходах було не більше ста осіб: цьому, можливо, завадила несприятлива погода. Тож можемо подякувати лучанам, що відзначають День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відповідально», - повідомив інспектор Патрульної поліції Луцька Степан Стецькович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus