USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку авто збило жінку з дитячим візком

7 Березня 2014 12:41
Під колеса автомобілів потрапили 9-річна дівчинка та 36-річна жінка з дитячим візком, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Автопригода за участю пішохода зареєстрована у дворі будинку на вулиці Привокзальна, що в Луцьку. 35-річний водій, керуючи автомобілем «ІЖ-2717», рухався заднім ходом і скоїв наїзд на дитячий візок та 36-річну жінку. У результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження. Після огляду лікарями Луцької міської клінічної лікарні жінку відпустили додому.

Також на вулиці Ковельська в Луцьку зареєстрована автопригода за участю пішохода. 46-річний водій, керуючи автомобілем «Сітроен-Джампер», скоїв наїзд на 9-річного дівчинку-пішохода, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди школярка отримала тілесні ушкодження. Після огляду лікарями Волинської обласної дитячої клінічної лікарні дівчинку відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
мама 3 дітей Показати IP 7 Березня 2014 13:14
вже їздять по ногах і по дітях навіть немає де пройти. могли б зі своїх машин дупи повиймати іа то пороспасались і ще і дітей і мамочок збивають
теж мама 3 діток до мама 3 дітей Показати IP 7 Березня 2014 14:21
так, водії дуже невиховані на дорозі, але й мамам слід бути ще уважнішими!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Березня 2014 16:23
монтировкою по склу, щоб зеньки вилупило
лучанин Показати IP 7 Березня 2014 20:09
недавно вийшов з лікарні після наїзду на переході на зелений колір тре добре наказувати щоб діти негинули на дорогах такі ситуації трапляються все частіше і частіше((
тверезий Показати IP 8 Березня 2014 00:36
Не сперечаюсь - вистачає *ибілів за кермом....то це має ще більше заставляти пішоходів бути уважнішити на дорозі.....і переходити дорогу тоді і тільки тоді коли переконаєтесь що водій вас побачив завчасно і дає вам дорогу....а не лізти на перехід тоді коли вам захочеться. Так на пішоходному перехроді ви маєте перевагу, але це не дає вам право раптово виходити (вибігати на проїжджу частину)...... А принцип "я на переході - мене нічого не цікавить" поганий принцип....монтировкою по склу кажете, а мені дуже часто хочеться зупинитись серед дороги викинути телефон пішохода і дати пінка під зад (і як я вже писав якправило це стосується тих хто святкує 8 березня)
Вася Показати IP 8 Березня 2014 08:24
Загаловок статті "35 річний Мажор керуючи автомобілем "ІЖ-2717" збив жінку" це рівень всіх коментарів гигиги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus