USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Багатоквартирний будинок у Луцьку - досі без тепла

6 Листопада 2015 13:33
Ще один проблемний будинок, у якому досі не ввімкнули опалення, знаходиться на вулиці Шевченка, 88. Про це інформує Район.Луцьк.

Цей об’єкт підпорядковується директору «Електротермометрії» Юрію Малихіну.

«Коли Малихін відключив будинок 37, пообіцяв, що 88 будинок підключить до контори, де зроблено окреме опалення. Проте поки що тепла немає. Люди делегаціями ходять до «Електротермометрії», та «зловити» директора не можуть», – зазначила заступник міського голови Лариса Соколовська під час засідання енергетичного штабу.

Нагадаємо, ПАТ «Електротермометрія» ще в липні відмовилося від постачання опалення будинку на вулиці Шевченка, 37. Тож їм запропонували перейти на автономне опалення. Нині тепло готові запустити у 35 квартир. Решта – 32 квартири – не погодилися на перехід на індивідуальне опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВУдман Показати IP 6 Листопада 2015 16:15
малихіну вірити, себе не поважати!!!
Василь Часник Показати IP 8 Листопада 2015 15:10
Нехай громадяни ідуть грітись до Романюка і Соколовської, от-тоді питання вирішиться щвидко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus