USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У центрі Луцька вилучили півкілограма марихуани

19 Січня 2016 15:26
У центрі Луцька поліцейські вилучили півкілограма наркотиків. Про це інформують у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Вчора, 18 січня, по проспекту Волі в Луцьку під час огляду помешкання 24-річного місцевого мешканця оперативники знайшли 0,5 кілограма марихуани. Знайдену речовину вилучили та направили на дослідження. За фактом зберігання наркотиків слідчі відкрили кримінальне провадження.

Власник канабісу раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Правоохоронцям повідомив, що зберігав наркотичне зілля для власного споживання.

Вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 19 Січня 2016 18:38
Smoke Weed Every Day ... ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus