USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку майже 50 тисяч виділять на річки та кронування дерев

21 Березня 2018 16:07
Із міського бюджету пропонують передбачити кошти на екологічні заходи, зокрема меліорацію водойм та утримання прибережних зон. Також комунальники Луцька взялися за кронування дерев.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова запропонувала під час перерозподілу бюджетних коштів спрямувати майже 50 тисяч гривень на екологічні заходи.

«Вільні залишки по охороні навколишнього середовища, 20 тисяч гривень, пропоную спрямувати на біологічну меліорацію водойм, зарибнення і 29,2 тисячі гривень на утримання в належному стані прибережних захисних русел малих річок у місті», - запропонувала посадовець.

Також голова комісії Борис Смаль додав, що варто передбачити кошти на КП «Парки і сквери Луцька», аби вони належно провели кронування дерев у місті.

«Вони вже цим займаються у парку Дубки, чистили вулицю Львівську, на вулиці Корольова будується амбулаторія і там теж проводять чистку дерев, встановлюють зовнішнє вуличне освітлення на вулиці Полонківській й роботи в них по місту ще чимало», - наголосив Борис Смаль.

Присутні члени комісії підтримали бюджетні пропозиції та рекомендують депутатам ухвалити їх під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 21 Березня 2018 16:32
«Вільні залишки по охороні навколишнього середовища, 20 тисяч на гривень, пропоную спрямувати на біологічну меліорацію водойм, зарибнення і 29,2 тисячі гривень на утримання в належному стані прибережних захисних русел малих річок у місті», - запропонувала посадовець. -- Ну це зовсім смішна сума! 20 тисяч - це півтори середньої зарплати по УКРАЇНІ. Це зарплата однієї людини і ця умовно одна людина повинна зробити біологічну меліорацію водойм, а 2-3людини утримувати цілорічно малі русла річок у місті. Якщо так дбати про екологію в місті то вона і буде в занедбаному стані.
хехъ Показати IP 21 Березня 2018 18:26
копейки
А2А Показати IP 21 Березня 2018 22:25
29,2 тис. грн. - "грязна" зарплата одного чиновника або чотирьох робітників-комунальників за 1(один) місяць. Ото заходів проведемо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus