USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку біля АЗС легковик збив людину

13 Грудня 2017 23:09
Аварія сталася на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку, поблизу АЗС «БРСМ».

Як повідомляє Волинь24, «Опель» збив пішохода.

Водій «Опеля» стверджує, що пішохід був п’яний та йшов посеред дороги, і помітив він його пізно.

У автівки - розбита фара та тріщина на лобовому склі. Сам водій запевнив, що тріщина - давня і до удару стосунку не має.

До приїзду «швидкої» потерпілий, а це чоловік років тридцяти, перебував без свідомості. Постраждалого доправили до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хлоп Показати IP 13 Грудня 2017 23:52
бляхи-бляхи...
Ну ну до Хлоп Показати IP 14 Грудня 2017 01:26
Тобі вже ті бляхи вижаються? Пити менше треба
Бляха до Хлоп Показати IP 14 Грудня 2017 02:54
З..й ти з..й
Марина до Хлоп Показати IP 15 Грудня 2017 11:05
Не будьте такі категоричні проти "блях", це говорить про убогість мислення. Я не погоджуюсь, що найчастіше витуватцями є "євробляхи". Хоча б тому, що мого чоловіка, який їхав на велосипеді, збив п'яний на Москвичі, якого суд визнав винним. Я не захищатиму порушників, але чому ж Ви не були такі активні з коментарями під новинами за участтю авто на укрномерах , в т.ч. з олігархами та їх чадами ?! Переважно, водії на єврономерах це новачки. На більшості машин є знак "У". Чи всі Ви були такі вправні у перші місяці водіння? Я знаю одного чоловіка, який купив авто на укрномерах і більше року не виїзжає до Луцька, бо боїться, ставить авто на окраїні міста, що вважаю ненормальним для людини, яка здала на права. Та й подивіться статистику ДТП по регіонах, лідирують ті області, де к-ть авто на єврономерах найнижча - Київська, Одеська, Харківська, Дніпропетровська.
блуд до Марина Показати IP 15 Грудня 2017 13:46
у вас дивна математика. люди говорять про відсоток потрапляння автівок в дтп, і в блях він в рази вищий. а ви толкуєте шо в києві (де 3.5 млн людей) більше аварій ніж в луцьку де населення в 10 разів менше.
Марина до блуд Показати IP 15 Грудня 2017 17:52
Я не кажу про місто, я кажу про область. У Волинській області стається щодня десятки ДТП різного роду.А Ви орієнтуєтесь тільки на Волинські Новини чи Слава Праці. Ніхто % не виводив і виводити не буде поки що. Факт є той, що більшість аварій на укрномерах , у пяному стані і і ніякий % їх кількості не зменшить.
Сергій Показати IP 14 Грудня 2017 00:01
Я бачив аварію та викликав швидку. Потерпілий не ішов по дорозі, а впав з тротуару і справді був п'яний, після падіння просто сидів по серед дороги, а водій ,який збив чоловіка навіть не намагався загальмувати, гавпаки набирав швидкість. Склалося враження, що водій взагалі не дивився на дорогу, так як потерпілий сидів на досить видному місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus