USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку біля дитсадка знайшли зламаний сейф з патронами

29 Січня 2016 10:46
Сьогодні близько 9 ранку у Луцьку біля огорожі садочка №16 «Сонечко», що між проспектами Перемоги та Грушевського, знайшли зброярський сейф з ознаками зламу.

Про це повідомляє «Вісник+К».

На місце знахідки прибули патрульні поліцейські і, після попереднього огляду, виявили всередині залізного ящика набої до автомата Калашникова. Після цього місце знахідки огородили, адже місце людне і попри роботу поліції перехожі не надто оминали небезпечний предмет.

До речі, сейф пролежав тут кілька годин. За цей час поруч пройшло багато людей, і ніхто не поспішав викликати правоохоронців. Натомість люди підсунули його, щоб не заважав ходити.

Як розповіли мешканці будинку, вікна якого виходять на садочок №16, невідомий чоловік вовтузився біля сейфу близько 5 ранку, намагався повантажити його на возик, світив ліхтарем. Але повантажити на "транспортний засіб" залізний шкаф для зброї не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus