USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцьку біля гуртожитку п'яний чоловік з пістолетом погрожував вбити групу студентів

31 Березня 2021 11:43
Вчора, близько 20 години, до поліції звернувся 19-річний студент та повідомив про погрози невідомого у сторону його компанії.

Про це повідомляє поліція Волині.

Юнаки перебували на прилеглій території біля гуртожитку, коли зловмисник підійшов до них, дістав предмет, зовні схожий на пістолет, та погрожував вбити. Налякані хлопці сприйняли погрози застосування зброї як реальні і тому сповістили про це правоохоронців.

На місце негайно прибула рота поліції особливого призначення та слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції. Правопорушника виявили неподалік вказаного місця, він був із явними ознаками алкогольного сп’яніння та вже намагався втекти.

При собі чоловік мав предмет, схожий на пістолет, та газовий балончик. Усе це вилучили та направили на відповідні експертизи. Для з’ясування обставин інциденту всіх учасників події доставили до Луцького районного управління ГУНП у Волинській області.
Органом досудового розслідування відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 1 ст. 129 КК України (Погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози). Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Санчес Показати IP 31 Березня 2021 13:54
Это Дарий искал тех кто слил фото с аварии в сеть
nick Показати IP 31 Березня 2021 16:08
можливо не газовий балончик, а предмет схожий на газовий балончик?
представник МТПЛ УС до nick Показати IP 1 Квітня 2021 01:21
=))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus