USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку біля «Променя» п’яний охоронець ВНУ на ВАЗі збив пішохода: винуватця ДТП оштрафували та позбавили прав

18 Червня 2023 23:31
В обласному центрі Волині судили охоронця ВНУ імені Лесі Українки, який п’яним за кермом збив чоловіка на пішохідному переході поблизу РЦ «Промінь».

У вироку Луцького міськрайонного суду йдеться про те, що ДТП трапилася зранку 10 грудня минулого року на проспекті Василя Мойсея.

Водій ВАЗ-21063 Станіслав П., будучи п’яним, рухався до напрямку вулиці Стрілецької. Однак при наближені до регульованого пішохідного переходу поблизу будинку №2 не зреагував на сигнал світлофора, який забороняє рух, та допустив наїзд на пішохода. Чоловік отримав травми середнього ступеня тяжкості.

Про винуватця ДТП відомо, що він працює на посаді охоронця ВНУ імені Лесі Українки, одружений, має на утриманні одну неповнолітню дитину.

Між обвинуваченим та потерпілим було укладено угоду про примирення, яку суд затвердив. Станіслава П. оштрафували на 34 тисячі гривень та на три роки позбавили права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus