USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку біля школи буде новий сквер

27 Жовтня 2016 17:10
Ділянка, що на розі проспекту Відродження та вулиці Писаревського, поблизу ЗОШ №22, отримала статус скверу.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 жовтня.

Депутати проголосували за визначення меж скверу на розі проспекту Відродження та вулиці Писаревського (поблизу ЛНВК ЗОШ 1-3 ступенів №22).

Вказана територія входила до переліку зелених зон, які можуть бути визначені як сквер. Однак виявили, що частину ділянки управління освіти хотіло закріпити за навчальним закладом. Ту частину ділянки хочуть надати в постійне користування школі, а іншу частину, площею 45 сотих визначили як сквер.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно на сайті міськради зареєстрували петицію, у якій просили відмінити дозвіл на будівництво церкви поблизу школи №22. Зі слів автора петиції, будівництво храму зруйнує зелену зону поблизу школи. Окрім того, зі слів лучан, у цьому районі вже є поруч декілька церков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus