USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – благодійний забіг Святих Миколаїв*

28 Листопада 2016 18:01
18 грудня у Луцьку відбудеться благодійна акція «Забіг Святих Миколаїв», у якій зможуть взяти участь і дорослі, і діти. Відкриття змагань о 15:30. Учасники стартуватимуть від ТРЦ «ПортCity».

Організатори забігу: ТМ «Дмитрук», ТРЦ «ПортСіty» та спортивний клуб «Лучеськ». Захід відбудеться під патронатом Луцької міської ради, управління з питань фізичної культури та спорту, Федерації легкої атлетики України та за підтримки гіпермаркету «Там-Там» та компанії WOG. Захід проводиться за кошти організаторів.

Участь у забігу для дорослих вартуватиме 50 гривень, для дітей – безплатно. Усі виручені кошти передадуть Волинському обласному спеціалізованому Будинку дитини.

Організатори дійства кажуть, що спортивне свято має на меті популяризувати здоровий спосіб життя та водночас створити новорічно-різдвяний настрій.

«Вирішили подарувати жителям міста гарні емоції. Хочеться, аби люди частіше посміхалися, веселилися, тим паче, якщо це напередодні дня Святого Миколая. Лучани отримають гарні емоції, а діти з дитбудинку – новорічні подарунки. Надіємося, що забіг буде щорічним», – розповів керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський (на фото ліворуч).



Видача стартових пакетів триватиме з 10:00 до 15:00 18 грудня у ТЦ «ПортСіty». У набір учасника входить: стартовий номер, який братиме участь у святковій лотереї, новорічна шапка та медаль фінішера.

«Очікується, що у забігу візьмуть участь до 1000 учасників. Дорослі та діти подолають дистанції у 7 км, 2 км, 500 м, 200 м та 100 м. Дітлахи, які зареєструються на забіг й будуть одягнені у тематичні новорічні костюми (Святого Миколая, снігуроньки, сніжинки, бурульки, оленя) гарантовано отримають подарунки», – запевняють організатори дійства.

До слова, під час забігу, з 15:00 по 16:00 годину, буде перекрито частину проспекту Соборності. Рух автомобілів та маршруток буде здійснюватися лише в одному напрямку: до центру міста.

Зареєструватися учасники можуть тут з 1 грудня: www.sportevent.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus