USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Учасники «Забігу Святих Миколаїв» у Луцьку вручили подарунки діткам

28 Грудня 2016 12:05
Усі кошти, зібрані під час реєстрації та проведення спортивно-масової акції «Благодійний забіг Святих Миколаїв», спрямували на придбання новорічних подарунків для вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини, інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Нагадаємо, напередодні Дня Святого Миколая у Луцьку відбувся колоритний «Благодійний забіг Святих Миколаїв», учасниками якого стали близько 500 дорослих та дітей. Кожен учасник забігу мав можливість не лише провести час із користю, а й зробити добру справу. Зі слів організаторів, захід пройшов успішно, подарувавши спортивне свято та якраві емоції усім глядачам та учасникам.



Відео ВолиньPost: Забіг швидких і веселих Миколаїв у Луцьку: як це було

Організатори забігу - ТМ «Дмитрук», ТРЦ «ПортСіty» та спортивний клуб «Лучеськ». Захід відбувся під патронатом Луцької міської ради.

За кошти зібрані під час проведення забігу, а це понад 10 тисяч гривень, вони придбали побутову техніку для закладу та смаколики для вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Директор закладу Володимир Алейніков звернувся до гостей зі словами вдячності за подарунки та підтримку і привітав їх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Також він подякував й усім, хто взяв участь у забігу, тим самим долучившись до доброї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus