USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку будуть кольорові тролейбуси

19 Лютого 2014 11:11
Луцькі тролейбуси змінять «обличчя». Дизайнери уже придумали два нових стиля для «рогатих».

Про це інформували під час засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження вчора, 18-го лютого.

Новий директор Луцького підприємства електротранспорту Анатолій Тимощук вважає першочерговим завданням розібратися з проблемою, що підприємство втратило майже половину автопарку. Далі планує зробити тролейбуси гарними.

«Я хочу, щоб тролейбуси були в інших кольорах, а не обдертими їздили по місту. Мені це вдасться зробити, щоб був належний зовнішній вигляд. Ми замовили новий вигляд у знайомих дизайнерів, які за це не беруть гроші»,- каже Анатолій Тимощук.

Також він додав, що попередньо розроблено два вигляда «рогатих»: кольорова гама символіки міста й екологічна тематика, адже тролейбуси – екологічно чистий транспорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шок Показати IP 19 Лютого 2014 11:27
Дякуючи окремим волині скоро не буде=(
1 Показати IP 19 Лютого 2014 11:30
Маячня! Не про це потрібно думати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus