USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Агресивний менеджер» ЛПЕ вводить в оману лучан?

4 Вересня 2014 07:00
Луцькі 15-тки постійно ламаються, а в комунальному підприємстві електротранспорту запевняють, що все в порядку. Зауважимо, що раніше поломки пояснювали обкаткою, а сьогодні взагалі відмовляються коментувати ситуацію.

Нагадаємо, що сині маршрутки №15 і 15а, які курсували в місті, замінили відремонтованими «беушними» тролейбусами із Польщі місяць тому. Тоді «агресивний менеджер» - директор Луцького підприємства електротранспорту Анатолій Тимощук запевняв, що це знахідка для Луцька.
«На ці тролейбуси претендувало чимало охочих з інших областей, але я - агресивний менеджер, і не упускаю того, що може принести гроші», - розповів Тимощук.

Втім, з часу, як «рогаті» вийшли на лінію – городяни на повну «скуштували» сервіс нового громадського транспорту. Так, в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини телефонували читачі, мовляв, старі польські тролейбусі з’їжджають з лінії руху і ледь не щодня ламаються. Цю ситуацію тоді прокоментував заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

«Дійсно, є проблема з їх поломками, але ви зрозумійте, що тролейбуси півроку стояли без руху. Постійно потрібно щось ремонтувати. Це така собі обкатка, в подальшому проблеми вирішать», - запевнив посадовець.

З того часу минув місяць, а на редакцію продовжують надходити скарги від лучан.

«Ті тролейбуси через раз їздять і постійно ламаються, от в мене перед вікнами один стояв три години зі складеними рогами, поки не прибув тягач і його не забрали», - розповідає лучанка Анна Золотухіна.
Інша лучанка Олена розповідає, що бачить як із цих тролейбусів, щонайменше раз на три дні, висаджують пасажирів 15-ки з тим, що транспорт зупинився на ремонт. «А які поручні у цих тролейбусах - жоден із пасажирів не може дотягтися до них. Вони ж на якихось баскетболістів розраховані. А ще є такі триярусні. Кондуктори самі незадоволені. Та й пенсіонери купчаться на передній частині тролейбуса, бо вище вони просто фізично піднятися не можуть», - обурюється жінка.

Аби зрозуміти в чому справа і як довго буде відбуватися «обкатка», ми звернулися за коментарем до директора Луцького підприємства електротранспорту. Однак керівник сказав через свого секретаря, що зайнятий і це прокоментує уповноважена людина, але до кого звернутися секретарка так і не сказала, а лише запевнила, що усі тролейбуси на лінії, все добре працює. Представитися вона теж не захотіла і кинула слухавку.

Тому як довго ще буде відбуватися «обкатка» старих тролейбусів із Польщі – питання, очевидно, риторичне.

Зауважимо, що 15-ки у Луцьку курсують з 6:30 до 23:30. Вартість проїзду у тролейбусах залишилася незмінною і становить 1,25 гривні. Також редакція інформувала про те чому лучанам - польські тролейбуси, а сумчанам – луцькі?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 08:56
цей новий директор як і старий крутить з грошима, краде їх і ділитися з романюком, тому і боїться з журналістами говорити. От такий він "АГРЕСИВНИЙ МЕНЕДЖЕР"....Хабарництво і балаган... Соромно за таких людей і
Правильно! до лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 10:00
Менеджер він агресивний!!!! Посміховисько, а не менеджер!!!!!!!!!!!!!!!
Ололо до лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 10:23
Там не було що розпилювати, машини куплені за смішну ціну. Директору респект, що в нинішній ситуації купив ці машини, які в досить непоганому стані і поставив на маршрут, де можна збирати виручку. Тільки так можна піднімати ЛПЕ.
Анонім до Ололо Показати IP 4 Вересня 2014 11:03
Ну звичайно, не упустив того, що може принести гроші. Скільки, цікаво, положив у свою кишеню?
Ололо до Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 11:25
Свічку тримали?
123 Показати IP 4 Вересня 2014 08:57
Клоун агресивний- На фейсі все написано. Який мер такі і менеджери.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 09:10
не тролейбуси а позор, поверніть сині 15. Через те що на цих тролейбусах ніхто їздити не хоче переповнені усі маршрутки...
Бідний,від нестачі п до Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 09:23
Ви шо мелете???Які переповнені маршрутки?Це тільки в час пік(7,30-9,00 і з 17,30-19,00) А як нам кров п"ють тролейбуси,які зупиняються хто де,і хто як може.Міська влада дала дозвіл на встановлення знаків "зупинка тролейбуса" по зупинках маршрутних таксі з порушенням усіх норм.Скоріше би вже ті громадські активісти порахували пасажирів,і "обламалися",ще раз повторюю-"ОБЛАМАЛИСЯ" зі своїми підрахунками пасажиропотоку!!!
Знаєте до Бідний,від нестачі п Показати IP 4 Вересня 2014 09:58
А знаєте, що - я з цими тролейбусами 15 на 8-му місяці вагітності маю стояти???!!! Бо пенсіонери-пільговики повсідалися!!!! Поверніть великі і зручні маршрутки 15!!!!
ее до Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 09:57
самі по собі тролейбуси комфортні....нашому заводу богдан ще далеко до них...інше питання чому вони виходять з ладу так часто....? і це брехня що на них не хочуть їздити..
ну ну до ее Показати IP 4 Вересня 2014 10:11
Особливо сидіння зі спільною спинкою... Нові луцькі тролейбуси значно кращі
Анонім до ну ну Показати IP 4 Вересня 2014 11:36
новІ ЛУЦЬКИ тролейбуси це взагалі порно-фільм....каліки....навіть ніде розвернутись...
Оля до ну ну Показати IP 4 Вересня 2014 11:55
І не лише зі спільною спинкою, але із сидінням, розахованим на 1,5 людини. Причому не дуже повних. Це напевно натяк, що волинянам потрібно схуднути. А ще вирости на метр, бо до поручней в передній частині тролейбуса не дотягнулася, а триматися то за щось потрібно...
Ігор Показати IP 4 Вересня 2014 09:11
Дійсно нет ільки клоун, а ціла мавпа фейс,як д,,,,,,,,,
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 09:24
1) електротранспорт - майбутнє міст. старі сині 15 смерділи соляркою, гуділи, тарахколтіли і, повірте, ламались не рідше. не спекулюйте, читачі і дописувачі 2) на тролейбусах їздять люди, звідки така інфа у "Аноніма" ? тим паче 1,25 грн. це АРГУМЕНТ 3) який би менеджер він не був, але тролейбуси в нас, а не в інших областях.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 09:36
Робимо самі тролейбуси, а закуплюємо невідомо звідки)))))) ще й б/у. А вся справа у відкатах, от і все
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 10:37
Чи ви з глузду з'їхали? При чому тут якісь міфічні відкати. Це вже якась фобія у людей, всюди сняться відкати. Вам домашнє завдання: порівняйте ціни цього тролейбуса і нового луцького, оцініть можливості бюджету Луцька і не пишіть дурниць усяких, бо видно що ви нічого не розумієте, так собі диванний обиватель!!
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 10:54
відкати, як це не прикро, не міфи( а своє домашнє завдання залиште при собі. З бюджету можна виділити гроші на кілька нових тролейбусів, які будуть нормально працювати, а не на багато б/у, які постійно ламаються і потрібно виділяти гроші на їх ремонт
2 ганонім Показати IP 4 Вересня 2014 09:41
Друже, зрозумій, що з к-стю населення у нашому місті - НЕРЕАЛЬНО закупити парк нових тролейбусів. задля вдоволення власної цікавості, взнай для початку ціну нового тролейбуса. також порівняй з тією ціноб, по якій були закуплені поляки. тепер, порахувавши прибуток і амортизацію, скажи за скільки вони себе відіб"ють?! ну не пересядемо ми відразу з старих тарахкалок на нові тролейбуси. подивись які шкоди у Рівному їздять... вся проблема у людях, а не в техніці. давайте будемо хоч трохи думати, а не спекулювати порожніми словами. не подобається тролейбус - купи велосипед, це в тренді буде на найближчі 10 років
До бідний, від неста Показати IP 4 Вересня 2014 09:43
А ви маршрутчики виконуєте правила? Зупиняєтесь за всіма вимогами правил дорожнього руху?Ви навіть в ліве зовнішнє зеркало ніколи не дивитесь.А добавили тролейбусам зупинок 7-10 на цілий Луцьк хіба це вже так багато.
Домовичок Показати IP 4 Вересня 2014 09:59
1,25 це аргумент звичайно. Але коли там повно пенсіонерів, які як окупанти беруть штурмом ці тролейбуси, то робочому люду (який платить гроші за проїзд ) і сідати в тролейбус не хочеться. Невже не можна обмежити проїзд пенсіонерів в час пік? Нехай їздятьбезкоштовно з 9,30 до 16,30! А хочеш їхати тоді коли люди на роботу чи з роботи їдуть - плати як і всі 1,25! Ми поважаємо старість і пенсіонери звичайно заслужили свої пільги - але вони ж нагліють! І всі хто хоч раз користувався цим транспортом прекрасно це знає.
пасажир до Домовичок Показати IP 4 Вересня 2014 12:06
Повністю підтримую. Ідея хороша. А діставатись 15 маршрутом дійсно стало проблематичніше.
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 10:00
коментар було видалено
читач Показати IP 4 Вересня 2014 10:58
А ще цей агресивний менеджер зробив агресивний графік роботи цього диво-транспорту - о 18.00, саме в час пік, половина п'ятнадцяток.... їде "на обід". У мене запитання до цього клоуна-менеджера - чому громадський транспорт в час пік, коли він найбільш потрібний, їде обідати? це таке тонке знущання над лучанами? чи чим подібний дибілізм можна пояснити?
ігор Показати IP 4 Вересня 2014 12:01
нашим людям, аби брудом облити інших. ніколи не вгодиш. стаття - заказуха це зрозуміло!
Клоун до ігор Показати IP 4 Вересня 2014 16:55
О, відписався, мабуть сам "агресивний" менеджер під цим ніком себе захищає, бо від народу правду не заховаєш. А ВН молодці, не бояться про тих чинух правду в очі казати!!! І дупу владі не лижуть!
Алла Показати IP 4 Вересня 2014 12:10
Всіх невдоволених закликаю ходити пішки. Дешево, корисно! Правда хто тоді буде паплюжити транспортників? Особливо примхливі можуть їздити на таксі.
qwerty Показати IP 4 Вересня 2014 13:03
Знову стадо баранів в великому селі розмекалося! Іди пішки, якщо не подобається. А директору рекомендація, найміть хорошого електронщика, бо будете ще місяцями вислуховувати цю елітарну публіку колгоспного пошибу.
Пффф до qwerty Показати IP 4 Вересня 2014 16:57
аби директор нормально працював, то б і зауважень не було. Ля-лякати просто, а коли люди їздять тими тролейбусами, годинами їх чекають, коли їх поламаними десь тащуть, тоді розумієш в чому справді діло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus