USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку будуть виявляти незаконне будівництво

16 Лютого 2022 13:42
Спеціальну комісію, яка буде виявляти факти незаконного будівництва та запобігати таким порушенням, створили у Луцькій міській раді.

Відповідне рішення ухвалили члени міськвиконкому під час засідання 16 лютого.

Зокрема, члени комісії будуть з'ясовувати достовірність даних, наведених у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт, повідомленні про початок виконання будівельних робіт, декларації про готовність об’єкта до експлуатації. Також вони виявлятимуть факти самочинного будівництва об'єктів.

Читати ще: У Луцьку призупинили незаконне будівництво. Міськрада вимагатиме знечення добудови

Крім того комісія розглядатиме звернення фізичних чи юридичних осіб про порушення суб'єктами містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності. Ще один аспект повноважень – розгляд вимог правоохоронних органів про проведення перевірок про порушення суб'єктами містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

Нагадаємо, днями стало відомо, що за допомогою поліції вдалося розшукати представника будівництва на вулиці Кривий Вал, 19 в Луцьку, який переховувався від відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
громадянин України Показати IP 16 Лютого 2022 13:58
А чому до цього часу не виявляли? По пр. Соборності бувший "Егоїст", по пр. Молоді 4, по пр. Відродження між 26а та 28. Та ще багато-багато інших новобудов прикоритників міської влади різних часів...
Я до громадянин України Показати IP 16 Лютого 2022 14:58
Цих виявляти нецікаво)) там все добре) а те що сусідні будинки тріскають, то це проблеми тих будинків і їхніх жителів))))) то мер не бачить і не побачить))
Закон і право Показати IP 16 Лютого 2022 14:23
Проблема дійсно є, але вирішувати її треба у правовому полі ! А то пошли декого бога молитися ....
джем до Закон і право Показати IP 16 Лютого 2022 15:01
З незаконним будівництвом, потрібно незаконно вирішувати.
Андрій Показати IP 16 Лютого 2022 15:14
Ага створіть ще комісію щоб перевірити роботу попередньої комісії (наскільки пригадую така вже створювалась торік....) :) А без жартів думаю порушень в містобудівній документації буде меньше якщо А) ЗАТВЕРДИТИ ГЕНПЛАН Б) МІСТОБУДІВНІ ВИДАВАТИ НЕ ПО ПРИНЦИПУ КУМ СВАТ БРАТ А ЗА ЧІТКИМИ КРИТЕРІЯМИ!!! а то подаєш ідентичні документи до поданих раніше а ні тобі містобудівні не видамо а на питання чому посмішка :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus